|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
anılar, hatırlamaktır, kitabı, tamer, yaşamak, ülkü |
![]() |
Yaşamak Hatırlamaktır - Anılar Kitabı - Ülkü Tamer |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yaşamak Hatırlamaktır - Anılar Kitabı - Ülkü TamerÜlkü Tamer Yaşamak Hatırlamaktır - Anılar Kitabı kitap tanıtımı - kitap özeti Kitabın künyesi Yaşamak Hatırlamaktır - Anılar Kitabı Ülkü Tamer Kitap Yayınevi » Anı Fiyatı : 20,00 TL Mayıs 2010, 344 sayfa, ISBN: 9789758704958 Kitap hakkında Yaşamım boyunca günlük tutmadım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ülkü Tamer Anılarında buram buram tüten insani sıcaklık sizin de içinizi saracak ![]() Fethi Naci, Yeni Yüzyıl Bu kadar değişik ve renkli bir yaşamı olan birinin anıları da o kadar canlı ve renkli ![]() Hasan Pulur, Milliyet Ülkü Tamer'in şurup gibi bir Türkçesi, Aman beni elinden bırakma diye adamın yakasına yapışan bir üslubu var ![]() Hıncal Uluç, Sabah Hatırladığı için, böylesine güzel, böylesine keyifli, şiirsel, doğru yazdığı için teşekkür etmeliyiz bu büyük şairimize ![]() Mehmet Baydur, Cumhuriyet Ülkemizin son 40 yıllık tarihinin kültürel yansımaları sayılabilecek bu anıları, gülümseyerek, hüzünlenerek, dersler çıkararak okudum ![]() ![]() ![]() Ahmet Ümit, Radikal Kitap Yaşamak Hatırlamaktır'ı okumalısınız ![]() ![]() Sennur Sezer, Cumhuriyet Kitap Kitap kapağı ![]() |
![]() |
![]() |
|