Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ahmet, coşkun, ispinoz, kitabı

İspinoz Kitabı - Ahmet Coşkun

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İspinoz Kitabı - Ahmet Coşkun

İspinoz Kitap Özet - Ahmet Coşkun Kitapları - Ahmet Coşkun Kitap Tanıtım - Kitap Fiyatı - İspinoz Okuma

Kitap Özet

İspinoz, cenin halindeki kardeş adayının bir kuş tüyü marifetiyle yok edilişine tanıklık etmiş isimsiz bir kahramanın kendi tarihine, daha doğrusu bebekliğine yaptığı yolculuğun öyküsünü anlatıyor Kahramanımız, ilerleyen yaşına rağmen, bebekliğinde bakınarak da olsa tanıklık ettiği olayın etkisinden bir türlü kurtulamamıştır ve bu yüzden de, ayrıntıları anımsamak için didinip durmaktadır Günün birinde tesadüfen bebeklik fotoğrafı ile karşılaşır ve bu sayede kısa bir trans durumu yaşar Kardeşinin yok edilişinde araç olarak kullanılan telek, zamanla bir İspinoz kuşuna dönüşür Kahramanımız geçmişine, bebekliğinin geçtiği o loş hole yolculuk yapmak istiyorsa eğer, artik bu kuşun kılavuzluğuna başvurmak, dahası, onunla birlikte yaşamayı öğrenmek durumundadır

Psikiyatrik yardım gerektirmeyen kafa karışıklığını, titizliği, mutsuzluğu, beklemeye tahammülsüzlüğü, çok konuşmayı bazen hepimiz yaşıyoruzdur Ve bekli de bu romanda olduğu gibi, yaşadığımız bu psikolojik durumların sebebine bir gün yardım almaksızın kendimiz ulaşabiliriz

Ahmet Coşkun, İspinoz'da, kahramanımızın bilinçdışında taşıdığı “bebeklik öyküsünü” görmeye davet ediyor bizi
Sıra dışı bir kurguyla, biraz da hayatı ve kendimizi yeniden görmemizi, dinlememizi istiyor

Kitap Ön Yüzü

Kitap Künyesi

İspinoz - Ahmet Coşkun
· Telos Yayıncılık
· Basım Tarihi : 02 - 2011
· ISBN : 9789755452593
· Sayfa Sayısı : 170
· Etiket Fiyatı : 1000 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com