Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
arthur, conan, doyle, kitabı, sarı, sir, surat

Sarı Surat Kitabı - Sir Arthur Conan Doyle

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sarı Surat Kitabı - Sir Arthur Conan Doyle

Sarı Surat Kitap Özet - Sir Arthur Conan Doyle Kitapları - Sarı Surat Kitap Tanıtım - Sarı Surat Kitap Fiyatı - Sarı Surat Ön Okuma

Kitap Özet

Üç yıldır devam eden evliliğinin ardından Grant Munro, karısının son günlerdeki davranışlarına bakarak iyiden iyiye ondan kuşkulanmaya başlamıştır… Aralarındaki sonsuz güven sarsılmış, kuşku dolu bir dönem başlamıştır Komşu köşke yeni birilerinin taşınmış olması fitili ateşleyen olayların başlangıç noktası olmuştur aslında… Tutulmayan sözler, kuşkulu davranışlar ve gizemli komşuları arasında kendini âdeta bir kumpasa sıkışmış gibi hisseden Munro, neredeyse evliliğini noktalamak üzeredir

Pencerede gördüğü sarı suratlı siluet artık rüyalarına girmek üzeredir

Sanki birileri o köşkten kendisine bakıp gülümsemekte, karısı da büyük bir yanlışlık yapmaktadır Bu gerilime son vermek istediği bir sırada Sherlock Holmes’un ona yardım edebileceğine karar verir

Sarı Surat
Sherlock Holmes
Sir Arthur Conan Doyle
Avrupa Yakası Yayınları
Fiyatı : 7,90 TL
Kasım 2011
170 sayfa
ISBN: 9789944979597

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com