Gazze Kitabı - Murat Sabuncu |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Gazze Kitabı - Murat SabuncuGazze Kitap Özet - Murat Sabuncu Kitapları - Murat Sabuncu Kitap Tanıtım - Kitap Fiyatı - Gazze Okuma Kitap Özet Bu kitapta yolculuk var ![]() ![]() Önce Mısır'a, sonra Gazze'ye![]() ![]() Biliyorum sandığımız bilinmeyene![]() ![]() Cesaretin hemen arkasındaki korkaklığa![]() ![]() Uzak kalınan bir tarihe, coğrafyaya![]() ![]() Hamas, Müslüman Kardeşler, El Fetih, Birleşmiş Milletler![]() ![]() Örgütler, partiler, demeçler, raporlar, sözler, yeminler![]() ![]() Şeyhler, liderler, başkanlar, diktatörler, katiller![]() ![]() Her biri kendilerine biçilen rol kadar burada![]() ![]() Ama başrol sıradan insanda![]() ![]() Adının önünde ya da arkasında herhangi unvanı bulunmayanda![]() ![]() Hayatı gerçekten yaşayanda![]() ![]() Ve bir de mektuplar, sevgiliye yazılmış![]() ![]() Sansürsüz, içten![]() ![]() İsyan da var elbet içinde![]() ![]() Gerçek mi yalan mı, yaşandı mı rUya mı belli olmayan olaylara![]() ![]() ![]() Tüm mahsuscuklara![]() ![]() Sorarsınız belki aklınıza gelir![]() ![]() Ben ne kadar gerçeğim![]() ![]() Emin değilim![]() ![]() Sizi içime yolculuğa davet ediyorum Kararı size bırakıyorum Kitap Ön Yüzü Kitap Künyesi Gazze - Murat Sabuncu · Alfa Yayınları · Basım Tarihi : 02 - 2011 · ISBN : 9786051063119 · Sayfa Sayısı : 185 · Etiket Fiyatı : 10 00 TL
|
|
|
|