Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bekliyorum, fabio, kitabı, volo, ömürdür

Bir Ömürdür Seni Bekliyorum Kitabı - Fabio Volo

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bir Ömürdür Seni Bekliyorum Kitabı - Fabio Volo

Bir Ömürdür Seni Bekliyorum Kitap Özet - Fabio Volo Kitapları - Bir Ömürdür Seni Bekliyorum Kitap Tanıtım - Bir Ömürdür Seni Bekliyorum Kitap Fiyatı - Bir Ömürdür Seni Bekliyorum Ön Okuma

Kitap Özet

Günümüz gençlerinden, otuzlu yaşlarda herhangi biri: stresli bir iş yaşamı, pek çok farklı kızla cinselliğe dayalı ilişkiler, sürünün dışında kalma korkusu, ebeveynlerle yaşanan iletişim güçlükleri, çocukluğa ait anılar ve duyulan özlem, esrar içme alışkanlığı ve gerçek arkadaşlık söylencesi

Günün birinde gerçekten yaşamaksızın sadece var olduğunu fark eden ve artık böyle devam edemeyeceğine karar veren genç bir adam Yeterli cesareti göstererek ve kendisiyle epey dalga geçerek depresyon, hastalık hastalığı ve varoluşsal uyuşuklukla mücadele eder Nasıl mı? Onu Francesco'ya sorun Ve Ilaria'ya Çünkü burada hepsini özetlemek istemiyoruz, ayrıca bu hikâyede sizi güzel bir son bekliyor

Fabio Volo, Bir Ömürdür Seni Bekliyorum'da her birimizin içindeki o karmaşık dünyayı yalın bir dille sorgulamayı ve normal bir gencin kendisini tüketen üzüntülerini, kafasında çakan şimşekleri ve gülünç hallerini anlatmak konusundaki becerisini bir kez daha gösteriyor

Bir Ömürdür Seni Bekliyorum
Fabio Volo
Pupa Yayınları
Fiyatı : 10,00 TL
Kasım 2011
168 sayfa
ISBN: 9786055765835

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com