![]() |
Doğaüstü Kitabı - Kiersten White |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Doğaüstü Kitabı - Kiersten WhiteDoğaüstüKitap Özeti - Kiersten White Kitapları - Kiersten White Kitap Tanıtım - Doğaüstü Kitap Fiyatı - Doğaüstü Ön Okuma Kitap Özet VAMPİRLER SENİ NASIL KORUYACAĞIMI BİLDİĞİMİ SANIYORDUM ![]() KURTADAMLAR NEREYE AİT OLDUĞUMU BİLDİĞİMİ SANIYORDUM ![]() PERİLER FAKAT DÜNYA DÖNÜYOR, HER ŞEY DEĞİŞİYOR ![]() Evie o çok istediği normal yaşama nihayet kavuştu! Ama sıradan olmanın, nasıl denir, biraz “sıkıcı” olduğunu görmek üstünde soğuk duş etkisi yapmadı değil ![]() Uluslararası Paranormal Tecrit Ajansı’ndaki günlerini mumla arar olmuştu ki yeniden onlar için çalışma fırsatı çıktı karşısına ![]() Tüm şu normallikten biraz olsun uzaklaşmaya öyle ihtiyacı vardı ki ![]() ![]() ![]() Ama birbirinden beter görevler üst üste geldikçe, Evie doğru tercihte bulunup bulunmadığını sorgulamaya başladı ![]() ![]() Evie’nin ta kendisi! Kitap Ön Yüzü ![]() Kitap Künyesi Doğaüstü - Kiersten White Normallik hakikaten bir yere kadar! Dex » Fantastik Fiyatı : 16,00 TL Çevirmen : Barış Emre Alkım Aralık 2011, 244 sayfa, ISBN: 9786050904273 |
![]() |
![]() |
|