Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anneyim, pınar, reyhan

Anneyim Ben - Pınar Reyhan

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Anneyim Ben - Pınar Reyhan kitap tanıtımı - kitap özeti

Kitabın künyesi

Anneyim Ben

Pınar Reyhan
· Anneyiz Biz
· Basım Tarihi : 02 - 2010
· ISBN : 9789753140379
· Sayfa Sayısı : 503

Kitap hakkında

“Annelik kolay gibi görünse de aslında çok zor bir iş Hak eden hak etmeyen bir sürü insan anne oluyor Ben anne değilim, teyze veya hala bile değilim ama PŞınar'ı yıllardır okuyorum Neden mi? İnsanlığından, özverisinden, gerçel hikayesinden ve anneliğinden etkilenmenin yanı sıra, bir kadın olarak onu örnek alıyorum İstemediği hiçbir şeyi yapmadığı gibi istediği ve doğru olduğuna inandıkları için de resmen bir savaşçı gibi çalışıyor o…”
Elif ŞGüner/İzmir

“Bu kadın gerçek! Yaşamın tüm sertliklerine rağmen, hiçbir mücadelenin sonuçsuz kalmayacağını, insanın kendi mucizesini yaratabileceğini görmek için filmlerden ve sırlarla dolu kitaplardan medet ummayın bence Aradığınız bütün cevaplar var elinizde tuttuğunuz bu kitapta…”
Selin Sönmez / İstanbul

“İşte Pınar, kocaman bir yürekle, yarışı sadece kendiyle olan, nr olursa olsun her şeye pozitif bakabilen ve böylelikle hayata sımsıkı tutunmuş, sürekli çoğalan ve kapsama alanını da çoğaltan bir anne, sahici bir kadın
Nuran Gür /İstnabul

Kitap kapağı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com