Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
abla, cennet, farkında, isabel, kitabı, losada, yolunda

Farkında Abla Cennet Yolunda Kitabı - İsabel Losada

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Farkında Abla Cennet Yolunda Kitabı - İsabel Losada

Farkında Abla Cennet Yolunda Kitap Özet - Isabel Losada Kitapları - Farkında Abla Cennet Yolunda Kitap Tanıtım - Farkında Abla Cennet Yolunda Kitap Fiyatı - Farkında Abla Cennet Yolunda Ön Okuma

Kitap Özet

Kendinizi takılmış mı hissediyorsunuz? Ben de öyle Aydınlanma yolunda derin bir çukura düşmüş gibiydim Biraz derin bile olsa yol kenarındaki bir çukurun içinden çıkılır diye düşünürsünüz, değil mi? Ama ben sıkışmayı başarmıştım işte Öyle yaralanıp berelenmiş, sersemlemiştim ki kımıldayamıyordum

Çukurumda oturmuş, yanımdan geçecek birilerinin beni çekip çıkarması ne hoş olur diye düşünüyordum; birinin ya da meleksi bir varlığın beni bulması, etrafımdaki trafiği düzene sokması, eve götürüp böreklerin, çöreklerin başına oturtması Ama hayır, kimsenin çay filan hazırladığı yoktu

Eski Çinliler hayat üzerine zekice teorileriyle bilinirler Bunlardan biri düştüğüm çukurda ilgimi özellikle çekmişti Hayatın temel elementlerinin metal, ateş, ağaç, su ve toprak olduğunu bulmuşlar Hoş bir başlangıç noktası gibi görünüyor bana

Bu elementleri kullanarak sizi benimle birlikte bir yeniden yaratma yolculuğuna çağırıyorum Nerede, nasıl yaşamak istediğimi; neyin önemli neyin önemsiz olduğunu; neleri bir düzene sokup neleri sokamayacağımı gözden geçirmek istiyorum Ne vakit "yapmaya" ne vakit de yapıp etmeyi bırakıp sadece "olmaya" umutsuzca gereksindiğimi ve bu ikisi arasındaki doğru dengeyi nasıl bulacağımı keşfetmeliyim Kendimi içinde bulduğum bu derin çukurda hangi inançları bir yana bırakıp hangilerini sürdüreceğime karar versem iyi olacak

Gelin, katılın bana Derin bir soluk alın Umarım yolculuktan tat alırsınız

Farkında Abla Cennet Yolunda
Isabel Losada
Kuraldışı Yayınları
Fiyatı : 18,00 TL
Kasım 2011
344 sayfa
ISBN: 9789752751804

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com