Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
abalı, gülen, ipek, kitabı, masallardan, oyunlar

Masallardan Oyunlar Kitabı - Gülen İpek Abalı

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Masallardan Oyunlar Kitabı - Gülen İpek Abalı

Masallardan Oyunlar Kitap Özet - Gülen İpek Abalı Kitapları - Masallardan Oyunlar Kitap Tanıtım - Masallardan Oyunlar Kitap Fiyatı - Masallardan Oyunlar Ön Okuma

Kitap Özet

Bu kitaptaki oyunlar, farklı yaş grupları esas alınarak, masallardan alınmış konularla düzenlenmiştir Grimm Kardeşler'in sevilen masallarından seçilen Kurbağa Prens ve bilindik bir efsaneden yola çıkarak kaleme alınan Kral Midas, ilköğretim öğrencileri için; yine Grim Kardeşler'in aynı adlı masalından alınan, Kurt ile Yedi Yavru Keçi yuva öğrencileri için yazılmıştır Pamuk Prenses Mikroplar Ülkesinde ise bilinen iki masaldan yola çıkılarak, güncel olayların masal atmosferinde ele alındığı bir oyundur

Masallardan Oyunlar
Kurbağa Prens - Kral Midas - Kurt ile Yedi Yavru Keçi - Pamuk Prenses Mikroplar Ülkesinde
Gülen İpek Abalı
Mitos Boyut Yayınları
Fiyatı : 12,00 TL
Aralık 2011
104 sayfa
ISBN: 9786054465460

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com