Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ali, ile, mağden, perihan, ramazan

Ali İle Ramazan - Perihan Mağden

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ali İle Ramazan - Perihan Mağden

Ali ile Ramazan - Perihan Mağden kitap tanıtımı - kitap özeti

Kitabın künyesi

Ali ile Ramazan
Perihan Mağden
Doğan Kitapçılık / Roman Dizisi
Türkçe
164 s -- 2 Hamur-- Ciltsiz -- 14 x 20 cm
ISBN : 9786051114811
2010

Kitap hakkında

Ali İle Ramazan'da Perihan Mağden bir üçüncü sayfa hikâyesinden yola çıkarak toplumun dışına ittiği iki genç erkeğin hayata ve birbirlerine tutunma mücadelesini anlatıyor

Kimsesiz ve çaresiz iki çocuğun bir yetimhanede başlayıp sıkı dostluktan derin aşka uzanan kısacık ve acı hayatlarının hikâyesi Ali ile Ramazan Yoksulluğun ve İstanbul'un onları tükettiği yerde, bir üçüncü sayfadan başka gidecek yerleri kalmıyor

Ali, Ramazan'ın hayatındaki tek temizlik ihtimali
Tek berraklık, güzellik, iyilik çemberi
Hayatındaki
Gırtlağına kadar pisliğe gömülse Ramazan, boka bulansa; gözlerinin önünde Ali'yi canlandırarak, Ali'ye aşkını, Ali'nin ona aşkını; hâlâ temiz olduğunu, olabileceğini, kalabileceğini hayal edebilir
"Sen benim hayatımdaki tek temiz şeysin Ali," diyor telefonda bir cumartesi

Toplumun ittiği, itelediği iki genç erkek Yoksulluk ve İstanbul onları tüketirken, kendine gazetelerin üçüncü sayfasından başka gidecek yer bulamayan derin bir aşk!

Ali ile Ramazan
Kısa ama acı yaşadılar
Ve sonuna kadar gerçekti yaşadıkları
(Tanıtım Bülteninden)

Kitap kapağı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com