Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
asker, cemal, hasan, sorunu, türkiyenin

Türkiye'nin Asker Sorunu - Hasan Cemal

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Türkiye'nin Asker Sorunu - Hasan Cemal

Hasan Cemal Türkiye'nin Asker Sorunu kitap tanıtımı - kitap özeti

Kitabın künyesi

Türkiye'nin Asker Sorunu
Ey Asker Siyasete Karışma!
Hasan Cemal

Doğan Kitap
» Politika
» Siyaset
Fiyatı : 28,00 TL
Mayıs 2010,
556 sayfa,
ISBN: 9786051116180

Kitap hakkında

Hasan Cemal, gazeteci 41 yıldır bu mesleğin içinde Güncel gerçeğin peşinde koşturuyor bunca yıldır Hasan Cemal, “asker düşmanı” değil, askerin siyasete karışmasına karşı, askerin Batı demokrasilerinde olduğu gibi sivil otoriteye tabi olmasından yana Uzun yıllardır Hasan Cemal’in derdi bu, yani askerin elini siyasetten çekmesi, Avrupa’da, Amerika’da olduğu gibi… Bundan önce yazdığı yedi kitabı da bu dertle ilgili Tank Sesiyle Uyanmak, Demokrasi Korkusu, Tarihi Yaşarken Yakalamak, Özal Hikâyesi, Kimse Kızmasın Kendimi Yazdım, Kürtler, Cumhuriyet’i Çok Sevmiştim… Hasan Cemal’in bütün bu kitapları, bir zincirin halkaları gibi, Türkiye’de askerin, sivilin ve demokrasinin hallerini anlatır Elinizdeki bu son kitabı da öyle Kalın olduğuna bakmayın, kolay okunuyor, Hasan Cemal’in her kitabı gibi…

Kitap kapağı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com