![]() |
Ben Yaşardım Aşk Ve Sanatla - Resim Sergisi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ben Yaşardım Aşk Ve Sanatla - Resim SergisiBen Yaşardım Aşk ve Sanatla - Resim Sergisi Ben Yaşardım Aşk ve Sanatla sergisi ![]() ![]() 21 ![]() ![]() ![]() Mekan: Kâzım Taşkent Sanat Galerisi Adres: İstiklal Caddesi, No: 161-161A, Kat: Z 34433 Beyoğlu, İstanbul İl/ilçe: İstanbul / Taksim Telefon: Fiyat: ![]() ![]() ![]() “İlklerin kadını” olarak bilinen, sanatı uluslararası camiada hayranlıkla karşılanan Semiha Berksoy 100 yaşında! Cumhuriyet dönemi sanatının sembolü olan Berksoy’un 100 ![]() ![]() Berksoy’un yaşamına, sanatına pencereler açacak sergide sanatçının yaptığı resimler, otoportreler ve desenlerin yanı sıra kıyafetleri, fotoğrafları; Nâzım Hikmet, Fikret Mualla ve Celal Esad’ın kendisine hediye ettiği eserler ve arşiv değeri olan objeler sergilenecek ![]() ![]() Resim Heykel Müzesi koleksiyonuna ait olan ve sanatçının kendisini en iyi anlatan yapıtı ünlü “Semiha Berksoy Odası” Sermet Çifter Salonu’nda yeniden canlandırılacak ![]() ![]() Sergiyle eş zamanlı olarak yayımlanacak sergi kitabında; sanatçının eserlerinin yanı sıra sanatçının kızı Zeliha Berksoy, serginin küratörü ve tasarımcısı M ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|