Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
almayı, bilmek, dennis, lewis, nefes

Nefes Almayı Bilmek - Dennis Lewis

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Nefes Almayı Bilmek - Dennis Lewis

Nefes Almayı Bilmek - Dennis Lewis kitap tanıtımı - Kitap özeti

Kitabın künyesi

Nefes Almayı Bilmek
(Adım Adım Nefes Teknikleri)
Dennis Lewis
Şira Yayınları / Sağlık Dizisi
Türkçe (Orjinal Dili:İngilizce)
1400 s -- 2 Hamur-- Ciltsiz -- 14 x 20 cm
ISBN : 9786054182138
2010

Kitap hakkında

Soluk Alıp Vermek Nefes Almak Değildir

Nefes alış verişimiz, tıpkı yediğimiz yemeğin kalitesi, türü ve miktarının hayatımızı etkilemesi, şekillendirmesi gibi çok önemli bir konudur Nefes almayı sadece soluk alıp vermek zannetmek, ne bulursak yemeyi beslenmek zannetmeye benzer

Elinizdeki kitap, binlerce yıldır bilinen ve uygulanan nefes tekniklerinin incelenmesi, derlenmesi ve günümüz bilimi ışığında sentez edilmesi ile şekillenmiştir Adım adım ve bir ders niteliğinde sunulan teknikler, uygulayıcıyı sıkmadan, hatta eğlenceli bir tarzda sunulmakta ve günlük yaşamın içerisine serpiştirilerek büyük bir kolaylık sağlamaktadır

Teknikleri uygulamaya başladığınızda, hatta bilinçli olarak almaya başladığınız ilk nefeste, hayatınızın değişmeye başladığını hissedeceksiniz

Çünkü her şey bilerek alınan tek bir nefesle başlar

"Nefes Almayı Bilmek", hem eğlenceli hem de okunması çok gerekli olan bir kitap Kendini keşfetme yolunda uygulamalı bir bilgelik kaynağı ve daha da önemlisi, bu anlamda,insana kendini geliştirme yolunu gösteren bir el kitabı

Glenn H Mullin, The Fourteen Dalai Lamas: A Sacred Legacy of Reincarnation (Kırk Dalai Lama: Kutsal bir Reenkarnasyon Mirası) kitabının yazarı

İnsanın içindeki ışığın, dışa doğru parıldamasını sağlayan basit egzersizlerle uyanışa doğru bilgece rehberlik eden bir uygulama kitabı Şiddetle tavsiye ederim
(Tanıtım Bülteninden)

Kitap kapağı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com