![]() |
Nefes Almayı Bilmek - Dennis Lewis |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Nefes Almayı Bilmek - Dennis LewisNefes Almayı Bilmek - Dennis Lewis kitap tanıtımı - Kitap özeti Kitabın künyesi Nefes Almayı Bilmek (Adım Adım Nefes Teknikleri) Dennis Lewis Şira Yayınları / Sağlık Dizisi Türkçe (Orjinal Dili:İngilizce) 1400 s ![]() ![]() ISBN : 9786054182138 2010 Kitap hakkında Soluk Alıp Vermek Nefes Almak Değildir ![]() Nefes alış verişimiz, tıpkı yediğimiz yemeğin kalitesi, türü ve miktarının hayatımızı etkilemesi, şekillendirmesi gibi çok önemli bir konudur ![]() ![]() Elinizdeki kitap, binlerce yıldır bilinen ve uygulanan nefes tekniklerinin incelenmesi, derlenmesi ve günümüz bilimi ışığında sentez edilmesi ile şekillenmiştir ![]() ![]() Teknikleri uygulamaya başladığınızda, hatta bilinçli olarak almaya başladığınız ilk nefeste, hayatınızın değişmeye başladığını hissedeceksiniz ![]() Çünkü her şey bilerek alınan tek bir nefesle başlar ![]() ![]() ![]() "Nefes Almayı Bilmek", hem eğlenceli hem de okunması çok gerekli olan bir kitap ![]() ![]() Glenn H ![]() İnsanın içindeki ışığın, dışa doğru parıldamasını sağlayan basit egzersizlerle uyanışa doğru bilgece rehberlik eden bir uygulama kitabı ![]() ![]() (Tanıtım Bülteninden) Kitap kapağı ![]() |
![]() |
![]() |
|