Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bedirhan, bunları, gökçe, kitabı, uyuyordun, yazarken

Ben Bunları Yazarken Sen Yine Uyuyordun Kitabı - Bedirhan Gökçe

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ben Bunları Yazarken Sen Yine Uyuyordun Kitabı - Bedirhan Gökçe

Bedirhan Gökçe Ben Bunları Yazarken Sen Yine Uyuyordun kitap tanıtımı - kitap özeti

Kitabın Künyesi

Ben Bunları Yazarken Sen Yine Uyuyordun
Bedirhan Gökçe

Mavi Ağaç Yayınevi
Deneme
Fiyatı : 10,00 TL
Kasım 2010,
176 sayfa,
ISBN: 9789759962944

Kitap Hakkında

Bedirhan kelimelerden ilaç yapar, ruhu onarmak için, kitapta da dev bir ecza dolabı var, yorulmuş herkes için

AYŞENUR YAZICI

Bedirhan Gökçe, insanoğlunun temiz, asil, zarif, hassas ve güçlü duygularını en güzel ifade eden, en güzel dile getiren, en güzel sese büründüren bir ozan Her dinleyeni, her okuyanı uzaklara, başka yerlere, özlediği yerlere götüren şiirleri, söyleşileri, yazıları, duygu, anlam ve değer yüklü Şiiri şiirden daha fazla bir şey yapan güçlü sesiyle şiire değer katan, insanlara şiiri sevdiren bir ozan

NASUH MAHRUKİ

Siz Bedirhan'ı şiir okurken tanıdınız

Ben idealleri uğruna ters rüzgârlara rağmen sarsılmadan yürüyen bir insan olarak tanıdım onu

İnanıyorum ki emanetini teslim edinceye kadar da böyle yürümeye devam edecek

Ben onu böyle okuyorum, istedim ki sizde öyle okuyun onu

Yolun açık olsun Bedirhan

Doç Dr NİHAT HATİPOĞLU

Bedirhan'ın sesi kadar sözü de çok etkili Eğer Türkiye de Bedirhan gibi on tane radyo programcısı olsaydı, sanırım bizlere gerek kalmayacaktı

Bedirhan huzur veriyor

Prof Dr Arif VERİMLİ

Evet;

Gözyaşı günahın rengini soldurur mu, diye soran

Her ağlayan mazlum mudur, diye sorgulayan…

80’de çalınan çocukluğum 30 yıldır kayıp, diye hayıflanan…

İki seven insanın sessizliği nasıl bir çığlıktır aslında,

diyebilen “o kırılgan yürek” karşımızda

Ben Bunları Yazarken Sen Yine Uyuyordun Bedirhan Gökçe’nin yazarlık yönünü ön plana çıkarıyor ve insan şunu sormadan edemiyor:

Bu kadar güzel yazabilen bir kalem niçin günlük gazetelerde yazmaz?

Ne yapın edin, Bedirhan Gökçe’nin bu güzel ve kendine özgü yorumlarına kayıtsız kalmayın

Ben Bunları Yazarken Sen Yine Uyuyordun

belki sizin de uyanmanıza vesile olacak kim bilir…

Kitap Kapağı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com