![]() |
Mutluluğun Sırları Kitabı - Akif Arslan |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mutluluğun Sırları Kitabı - Akif ArslanMutluluğun Sırları kitap özeti - Mutluluğun Sırları kitap tanıtımı Hakkında Mutlu yaşamak, herkesin ve hepimizin en çok ihtiyacı olan ve asla vazgeçemeyeceği, olmazsa olmazlarımızın başında gelen bir husustur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nasıl mutlu olacağımız konusu ise tamamen bilgi ve becerilerimizle dünyayı değerlendirme şeklimize bağlıdır ![]() İnsanoğlu sürekli, 'şunu alamadım, bunu satamadım, keşke şu da olsa, bu da olsaydı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bunu nasıl başaracağınızı ise bu kitabı okuyunca göreceksiniz ![]() ![]() ![]() Neyin insanı mutlu ettiğini ve nelerin mutsuzluğuna yol açtığını da gene bu kitabı okumakla anlayacaksınız ![]() Hatta mutluluk bilincinin gelişmesi, nelerle mutlu olabileceğinizin sırrına gene bu kitabı okuyunca vakıf olabileceksiniz ![]() ![]() ![]() Öyle düşünüyoruz ki, bu kitabı mutsuz olduğunuz anlar da bile elinizden bırakamayacak ve adeta bir 'mutluluk rehberi' olarak kullanacaksınız ![]() 'Varlık insanı mutlu eder mi? ' sorusunun cevabı, kişiye göre değişmektedir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Acaba Yunus gibi: 'Ne varlığa sevinirim, ne yokluğa yerinirim Aşkın ile avunurum, bana seni gerek seni ![]() ![]() ![]() Geçmişte nice dönemler yaşanmıştır ki, günde bir öğün yemek bile zenginlik sayılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() İşte bu kitapta bundan fazlasını bulacağınıza ve okuyup bitirdiğiniz zaman daha güzel şeyler için yola çıkacağınıza inanıyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (Tantıım Bülteninden) Künyesi Türkçe 160 s ![]() ![]() İstanbul, 2011, 1 ![]() ISBN : 9786055492359 Onikinci Kitap |
![]() |
![]() |
|