![]() |
Yönetim Odasında Savaş - Al Ries - Laura Ries |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yönetim Odasında Savaş - Al Ries - Laura RiesYönetim Odasında Savaş - Al Ries - Laura Ries - Kitap Özet Kitap Özet Sol Beyinli Yönetimle Sağ Beyinli Pazarlama Neden Anlaşamaz? ![]() ![]() Marka Yaratmanın 22 Kuralı, Markaların Evrimi, Focus, Büyük Markalar Büyük Hatalar gibi Bestseller kitapların yazarı Al Ries ve Laura Ries Yönetim ve Pazarlama arasındaki savaşı çok zengin marka ve şirket örnekleriyle, tüm ayrıntılarıyla anlatıyorlar ![]() ![]() Sol Beyinli Yöneticiler Sağ Beyinli Pazarlamacılara Karşı Eğer büyük bir şirketin CEO'suysanız, büyük ihtimalle sol beyninizi kullanıyorsunuz ![]() Kararlarınızı; gerçeklerle, şekillerle, pazar verileriyle müşteri araştırmalarıyla desteklemek istersiniz ![]() ![]() Eğer pazarlama işindeyseniz büyük ihtimalle sağ beyninizi kullanıyorsunuz ![]() ![]() ![]() Peki, ya siz beyninizin hangi bölümünü kullanıyorsunuz? Beyniniz de birbirinden tamamen ayrı iki yarımküreye bölünmüştür ![]() ![]() Sol yarımküreniz bilgiyi birbirini takip eden aşamalar halinde işler ![]() ![]() Sağ yarımküreniz ise bilgiyi (aşamalar halinde değil) birbirine paralel olarak işler ![]() ![]() Beynin iki bölümünden biri baskın çıkar ![]() ![]() Bazı insanlar sol ellerini, bazı insanlar da sağ ellerini kullanırlar ![]() ![]() Kitap Kapak ![]() |
![]() |
![]() |
|