![]() |
Yalan Sureleri - Filiz Özdem |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yalan Sureleri - Filiz ÖzdemYalan Sureleri - Filiz Özdem Yalan Sureleri - Filiz Özdem - Kitap Özet Kitap Özet Filiz Özdem’in Korku Benim Sahibim ve Düş Hırkası ile başlayan “Veda Üçlemesi”nin son kitabı: Yalan Sureleri ![]() ![]() ![]() ![]() Yalan Sureleri, yitirilmiş bir beni başkalarında parça parça bulmaya çalışan benliğin parçalanış tarihi ![]() ![]() ![]() ![]() Romanlarını “kaybetme” kavramı odağında yazan Filiz Özdem “Veda Üçlemesi”nin son halkası Yalan Sureleri’nde, kaybetmenin insan yaşamında yüklendiği anlamların bütün dehlizlerine girme cesaretini göstererek, yitip gidenin zengin yazınsal arkaplanını ve rüyaların sarmal yapısını da kurmacaya dahil ediyor; zamanı ve coğrafyası belirli, gerçek zamanlı bir anlatı dili kullanıyor ![]() ![]() ![]() “Bilmiyorum, belki de kendi batık kadırgasında kayıp bir yeraltı ülkesi varlığıydım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kitap Kapak ![]() Yazar: Filiz Özdem Yayınevi: Yapı Kredi Kültür Sanat Yayıncılık Sayfa sayısı: 196 ISBN: Basım tarihi: Şubat 2010 Kategori: Roman / Öykü Piyasa fiyatı: 12 ![]() |
![]() |
![]() |
|