Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
chris, cleave, kitabı, kundakçı

Kundakçı Kitabı - Chris Cleave

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kundakçı Kitabı - Chris Cleave

Kundakçı Kitap Özet - Chris Cleave Kitapları - Kundakçı Kitap Tanıtım - Kundakçı Kitap Fiyatı - Kundakçı Ön Okuma

Kitap Özet

Sürükleyici kurgusuyla ve sürprizleriyle 2010'a damgasını vuran küçük arı'nın yazarından uluslararası bestseller

Aptal değilsiniz
Kusursuz anne diye bir şey olmadığını biliyorsunuz

Diğer pek çok kitap size olduğunu söyleyecektir ama bu kitap size yalan söylemeyecek
Zayıftım ve ihanet ettim ve cezalandırıldım ama Tanrım bütün bunlar sırasında çocuğumu sevdim

Sevgi hiçbir zaman yıkılmamak ve size yaptıkları şeylerden daha güçlü olduğunuz anlamına gelir Bunun doğru olduğunu biliyorum; çünkü yangını yaşadım ve ben sevginin hayatta kalabildiğinin kanıtıyım

Kusursuz bir anne değilim ama size kusursuz gerçeği anlatacağım çünkü burada siz ve ben konuşuyoruz
Bu benim hikâyem

“Büyüleyici
-The Economist

“Harikulade
-Daily Telegraph

“Hayran olmamak ve duygulanmamak imkânsız
-Guardian

“Çarpıcı”
-New York Times

“Chris Cleave dehşet verici bir zeminde, etkileyici ve güzel sahneler yaratma becerisine sahip Elimden bırakamadım, altüst edici, kışkırtıcı ve iyi yazılmış
-Observer

Kundakçı

Chris Cleave
· Pegasus Yayıncılık
· Basım Tarihi : 03 - 2011
· ISBN : 9786054456178
· Sayfa Sayısı : 320
· Çevirmen : Sevinç Tezcan Yanar
· Etiket Fiyatı : 1900 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com