Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
atasoy, cinayet, kitabı, kusursuz, sevil, yoktur

Kusursuz Cinayet Yoktur Kitabı - Sevil Atasoy

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kusursuz Cinayet Yoktur Kitabı - Sevil Atasoy

Kusursuz Cinayet Yoktur Kitap Özet - Sevil Atasoy Kitapları - Kusursuz Cinayet Yoktur Kitap Tanıtım - Kusursuz Cinayet Yoktur Kitap Fiyatı - Kusursuz Cinayet Yoktur Ön Okuma

Kitap Özet

Dünyaca ünlü adli tıp uzmanı ve kriminolog Prof Dr Sevil Atasoy, sadistlerin ve mazoşistlerin kanlı serüvenlerini aktarıyor, "zevkine ölüm" dosyalarını aralıyor

Dünyaca ünlü adli tıp uzmanı ve kriminolog Prof Dr Sevil Atasoy, ağırlıklı olarak cinsel zevk amaçlı cinayetleri ve seksüel seri katilleri ele aldığı Kusursuz Cinayet Yoktur'da, sadistlerin ve mazoşistlerin kanlı serüvenlerini aktarıyor, "zevkine ölüm" dosyalarını aralıyor

Asla bulunmak istemeyeceğiniz evlerde yaşananlar, günlerce süren işkenceler, yanlışlıkla 19 yıl cezaevinde kalan masumlar, yanlış değerlendirilen deliller, Atasoy'un incelikli anlatımıyla karşınızda

Kan nasıl sıçrar

Satanizm ayinlerinin içyüzü

Cinsel suçlar nasıl araştırılır, nasıl aydınlatılır

Seks köleleri neler yaşar

"Beni soluksuz sev!"diyen kimdi

Münevver Karabulut cinayeti ve morgdaki hayalet

Kusursuz Cinayet Yoktur
Sevil Atasoy
Doğan Kitap
Fiyatı : 15,00 TL
Şubat 2012
244 sayfa
ISBN: 9786050905496

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com