Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
allin, kitabı, michael, zarafa

Zarafa Kitabı - Michael Allin

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Zarafa Kitabı - Michael Allin

Zarafa Kitap Özet - Michael Allin Kitapları - Zarafa Kitap Tanıtım - Zarafa Kitap Fiyatı - Zarafa Ön Okuma

Kitap Özet

Afrika'nın derinliklerinden Paris'in yüreğine bir zürafanın gerçek öyküsü

1826'da, üç buçuk metre boyunda bir zürafa Sudan'da yakalanıyor, Nil'i geçerek Akdeniz'i kat ediyor ve baharda muhteşem olan Fransa'nın kırsal bölgelerini yürüyerek Paris'e ulaşıyor Gösterdiği sevgi ve güvenle ona bakan herkesi kendine hayran bırakarak

Yalnızca, bir zürafanın peri masalını andıran Paris yolculuğunun hikâyesi değil bu kitap Osmanlı'nın Mısır'daki genel valisi Mehmet Ali tarafından Fransa kralı X Charles'a armağan olarak gönderilen Zarafa'nın Paris'e yürüyüşünün tarihsel arka planına da ışık tutuyor Michael Allin

19 yüzyılın ilk yarısına egzotik bir pencereden bakan Allin, Zarafa fenomenini sarmalayan politika, kültür, din ve açgözlülük ağını da gözler önüne seriyor

Zarafa farklı iki dünyayı bir araya getiriyor, uygarlık ve doğa arasında büyüleyici bir masal dokuyor

(Tanıtım Bülteninden)

Zarafa
Michael Allin
Notos Kitap
Fiyatı : 15,00 TL
Şubat 2012,
ISBN: 9786055904296

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com