Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
dönüşüm, hüseyin, insan, kitabı

Dönüşüm Kitabı - Hüseyin İnsan

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Dönüşüm Kitabı - Hüseyin İnsan



Dönüşüm Kitap Özet - Hüseyin İnsan Kitapları - Kitap Tanıtım - Kitap Fiyatı




Kitap Özet

Benim komşum Hitit Prensi Şuppililiuma'nın bilmem kaçyüzkaçıncı göbekten torunu olduğunu der dururHele karşı sitede de Asurbanipal'ın torunu olduğunu iddia eden biri var ki ağzını açmaya görsünBir başladı mı Kadeş Antlaşması'ndan Persler'in devlet mekanizmasına gelmeden çoluk çocuk uyumuş olur

Ben eskiden bu muhteremi iyi bir tarih bilgisine sahip,hobi sahibi değerli bir esnaf sanırdımMeğerse hiçde öyle değilmiş,adam büyüklerinden dinlediklerini can-ı gönülden bize aktarmaktaymış iyi mi!İzlandalıların neden çok uygar ve nezih insanlar olduğunu merak eder dururdumYanardağın patlamasıyla birlikte durumu anlar gibi oldum

Yüzeye çok fazla miktarda,olumlu etkide bulunan “Humanyum” çıktığı kesin gibi gözüküyor Gelelim size…Komşularınızı,arkadaşları nızı ne kadar tanıyorsunuz,haklarında sağlam bir bilginiz var mı?Sakın Göbeklitepelilerden olmasınlar… Okuduktan sonra “Allah'tan sadece roman” dedirtecek bir fantastik kurgu !


Kitap Ön Yüzü



Kitap Künyesi

Dönüşüm- Hüseyin İnsan
· Nemesis Kitap
· Basım Tarihi : 11 - 2010
· ISBN : 9786055913724
· Sayfa Sayısı : 380
· Etiket Fiyatı : 1700 TL

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.