Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aradan, geçti, gökbudak, kitabı, naşide, yıl

Kaç Yıl Geçti Aradan Kitabı - Naşide Gökbudak

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kaç Yıl Geçti Aradan Kitabı - Naşide Gökbudak

Kaç Yıl Geçti Aradan Kitap Özet - Naşide Gökbudak Kitapları - Kaç Yıl Geçti Aradan Kitap Tanıtım - Kaç Yıl Geçti Aradan Kitap Fiyatı - Kaç Yıl Geçti Aradan Ön Okuma

Kitap Özet

Aradan geçen yılların hatrına mıdır bilinmez; tam da bitti derken, birbirinden kopmuş hayatların yollarını buluşturup bir araya getireni kimimize göre tesadüf, kimimize göre de kaderdir

Rüya, Gülsüm,Canan, Nerime, Gamze, Gülten, Saltanat ve SeherYaşadıkları ile bibirine yabancı ama yaşananların bıraktığı izlere; acılara, hüzünlere, aşklara ve ayrılıklara tanıdık sekiz kadın

Yıllar önce hayatları farklı yollara savrulmuş sekiz arkadaşın, yirmi beş yıl sonra bir gün tesadüfle bir araya gelmeleri üzerine; aradan geçen yılları hayatlarında neleri biriktirdiğini anlatmaları ve eski günleri yadetmeleri ile sonlanan eşsiz bir yaşam öyküsü

Naşide Gökbudak'ın yalın anlatımı ve akıcı üslubuyla yazdığı "Kaç Yıl Geçti Aradan" adlı bu eseri bir solukta okuyacak ve duygu yüklü bir iklime sürükleneceksiniz

(Tanıtım Bülteninden)

Kaç Yıl Geçti Aradan
Naşide Gökbudak
Nemesis Kitap
Fiyatı : 15,00 TL
Şubat 2012
298 sayfa
ISBN: 9786055395247

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com