Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kitabı, kitaplar, kocasinan, sorar, soru, zeynep

Kitaplar Soru Sorar Kitabı - Zeynep Kocasinan

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kitaplar Soru Sorar Kitabı - Zeynep Kocasinan

Kitaplar Soru Sorar Kitap Özet - Zeynep Kocasinan Kitapları - Kitaplar Soru Sorar Kitap Tanıtım - Kitaplar Soru Sorar Kitap Fiyatı - Kitaplar Soru Sorar Ön Okuma

Kitap Özet

Her yeni adım ile yaşam bir sonraki sayfasını gösterir bazen Yaşananlar bir yandan bizde izler bırakırken bir yandan da geleceğimizi hazırlar Bazen sadece kendimiz, bazen tanımadığımız insanlar için Zeynep Kocasinan Kitaplar Soru Sorar ile kendi sorularını dile getiriyor Soruları sordukça cevaplarının geleceğini bilerek Yaşamımızdaki her insan, her yer, her olay belki de kader dediğimiz ağı örüyor Bazen başka bir kişinin yaşamındaki izler bizi kendi yolumuza taşıyan işaretler oluyor
(Tanıtım Bülteninden)

Kitaplar Soru Sorar
Zeynep Kocasinan
Cinius Yayınları / Çağdaş Türk Yazarları Dizisi
Türkçe
192 s -- 2 Hamur-- Ciltsiz -- 13 x 20 cm
İstanbul, 2010, 1 Basım
ISBN : 9786051271231
Etiket Fiyatı : 12,50 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com