Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
işsiz, kaldım, kitabı, krawitz, lee, yaşasın

Yaşasın İşsiz Kaldım Kitabı - Lee Krawitz

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yaşasın İşsiz Kaldım Kitabı - Lee Krawitz

Lee Krawitz Yaşasın İşsiz Kaldım kitap tanıtımı - kitap özeti

Kitabın Künyesi

Yaşasın İşsiz Kaldım
(Yarım Kalan İşlerin Tamamlandığı Olağanüstü Bir Yıl)
Lee Krawitz
Kuraldışı Yayınevi / Bireysel Gelişim Dizisi
Türkçe
232 s -- 2 Hamur-- Ciltsiz -- 14 x 21 cm
İstanbul, 2010, 1 Basım
ISBN : 9789752751644
Çeviri : Nuray Önoğlu

Kitap Hakkında

Hangimizin hayatında ihmal ettiğimiz, bir türlü zaman ayıramadığımız, son anda vazgeçtiğimiz veya yarım bıraktığımız şeyler yoktur ki? En çok ihmal ettiklerimizin başında sevdiklerimiz gelmez mi? Bir koşuşturma içinde günler akıp giderken genellikle işimizle ilgili önceliklerimizin kurbanı olup aslında hayatı ıskaladığımızın farkına varmayız

Lee Kravitz'in bu durumun farkına varmasını sağlayan şey beklemediği bir anda ve üstelik 50'li yaşlarında işsiz kalması oldu Ve bir sarsıntının ardından, bu durumu kaçırdıklarını yakalamak, hayatını ve kendini dönüştürmek için müthiş bir fırsat haline getirdi İşsiz olduğu o bir yıl içinde on seyahat yapan Kravitz o zamana kadar yarım bıraktığı şeyleri tamamlamaya yöneldiğinde aslında kendisini tamamladığının farkındalığını kazanmıştı

Bir bakımevine terk edilip unutulan yaşlı teyzesinden Afrika'nın ortasında söz verip unuttuğu bir çocuğa kadar, çeşitli kişilere yapılan bu yolculuklar Kravitz'in hayata bakışını ve önceliklerini tümüyle değiştirir

Kravitz sevgiyi, dostluğu, vefayı, şefkati, dayanışmayı, sabrı, ellerin ve kalplerin buluşmasıyla yaşadığı farkındalığı akıcı bir üslupla anlatıyor

"Kravitz samimiyetle yazıyor Deneyimleri öyle etkileyici ki, her okuyan kendi yarım bıraktığı şeyleri tamamlamak isteğine kapılacak ve harekete geçecektir"
-Washington Post-

"Bu seyahatlerinde yaşadığı farkındalıklarla hayatını yeniden anlamlandıran Kravitz bir yığın saçma ve değersiz şey içinde kaybolmaktan kurtuluşun yollarını gösteriyor"
-Kirkus Reviews-
(Tanıtım Bülteninden)

Kitap Kapağı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com