Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
abedi, isabel, lucian

Lucian - İsabel Abedi

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Lucian - İsabel Abedi

İsabel Abedi Lucian kitap tanıtımı - kitap özeti

Kitabın künyesi

Lucian

İsabel Abedi

Nemesis Kitap

» Roman

Fiyatı : 24,00 TL

Mayıs 2010,

570 sayfa,

ISBN: 9786055913410

Kitap hakkında

Suse ciddileşti ”Becky , şeyi düşündün mü , Lucian’ın belkide…bir insan…olmadığını ?” Başımı öne eğdim, “Hayır,” diye fısıldadımAma aslında düşündüğüm şuydu : Evet

Bakışları hüzünle doldu ve yüzüne yine o yumuşaklık, kırılganlık geldi Sanki ince bir buz tabakasının üzerindeydi; sanki aramızda donmuş bir göl vardı ve bir tarafında o, öbür tarafında da ben duruyordum

Ve birden, onun benim tarafıma, yanıma gelme isteğini hissettim Ama korkusunu da; o kırılabilecek buz tabakasının çökebileceğini ve onun dibine, ölümcül soğuğa doğru çekilebileceğine dair Bu çılgıncaydı ama gerçekten onun duygularını hissedebiliyordum Sadece ne düşündüğü, benim için gizliydi

Gözleri, bacağımın üzerinde açık duran ellerime takıldı Sanki cevabı, ellerimin üzerinde arıyormuş gibiydi

“Bilmiyorum,” dedi sessizce “Ben kim olduğumu bilmiyorum

TEK KELİMEYLE BÜYÜLEYİCİ

Kitap kapağı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com