![]() |
Beni Aşkla Dinle - Ekmel Ali Okur |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Beni Aşkla Dinle - Ekmel Ali OkurBeni Aşkla Dinle - Ekmel Ali Okur - Kitap Özet Kitap Özet “Severken eleştirel olabilenlere, eleştirirken de sevebilenlere” bir sevgi armağanıdır ![]() …AŞK, kendi içine doğru, kendini keşfetmeye doğru coşkulu bir yolculuktur ![]() Onun için ; Emile Zola , aşk bir mucize, Eflatun, bir muamma, Stendhal, Nöbet, Balzac, hislerin şiiri der ![]() Hepsinde de ortak yargı: sıra dışılık, yani olağanüstülüktür ![]() Onun için; Büyük aşklar, büyük beyinlerde yeşerip boyverir ![]() Onun için ; “Aşk,sonsuzluğa yazılmış bir mektuptur!” denilmiş ![]() İnsan,çoğu kez kendini gizler, Ne ki ; aşkta kendini ele verir ![]() Onun için ; Aşkın dikenli yollarında yürümek için yürek ister ![]() Aşk,cinselliği de aşan bir kutsal duygudur ![]() Aşk, hergün yeniden doğmanın adıdır ![]() Aşk, güçtür, yani özgün-özgür olmaktır ![]() Zalim olanlar, zayıf olanlardır ![]() İşte, bu roman “BENİ AŞKLA DİNLE” edebiyatla da düşünebileceğini gösteren övgüye değer bir çalışma ![]() Kitap Kapak ![]() Sayfa Sayısı: 96 |
![]() |
![]() |
|