Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
maraşlı, muhabbet, olsun, sema

Muhabbet Olsun - Sema Maraşlı

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Muhabbet Olsun - Sema Maraşlı

Muhabbet Olsun - Sema Maraşlı - Kitap Özet

Kitap Özet

Sevgi emek ister, sevgili muhabbet etmek ister Muhabbete de hizmet gerek
Muhabbeti istiyorsun sevdiğine adım adım yaklaş, onun adımlarını saymadan ve beklemeden
Ona hizmet et Elinle, ayağınla, dilinle, gözünle, kulağınla, aklınla ve tabiî ki gönlünle

Muhabbet yolundaki taşlara dikkat et

Sevgi gönülden doğar, akılla beslenir büyür

Akıl sevgiyi beslemezse o sevgi kısa zamanda ölür gider

Evlilikte gönül ve akıl işbirliği çok önemlidir Gönül ve akıl el ele verirse sevginiz hiç azalmaz, gün geçtikçe artar

Sevdiğin neden hoşlanır, nasıl mutlu olur, neye kızar, niçin kırılır, onun için ne yapman lazım Nerde hata yapıyorsun? Sor soruları, bul cevabı, yap hizmeti, bakalım sevgi ölüyor mu?

Yuvasında muhabbet isteyenler için işte size kırk adımda muhabbet "Eşimle muhabbet edemiyoruz" diyenlere rehber bir kitap Muhabbetiniz bol olsun diye…

Kitap Kapak

Sayfa Sayısı: 160

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com