Canım Yobazlarım Benim - Ahmet İnam |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Canım Yobazlarım Benim - Ahmet İnamCanım Yobazlarım Benim - Ahmet İnam - Kitap Özet Kitap Özet “‘Yobaz kimdir?' diye düşünüyorum, nicedir Düşündükçe bunalıyorum Yobazlığı yobazca düşünmemek gerek Çoğumuzun yobazlığa bakışında ‘katı' bir tutumun, giderek yobazca bir yaklaşımın olduğunu görüyorum![]() Peki, nerededir yobazlık? Geçmişte donmuş, ‘eskimiş' inanç sistemlerine takılıp kalmakta mı? Neden yobazlığın sınırlarını, belirleyicilerini arıyorum acaba? Bu tutumum yobazca değilse yobazlığı ortadan kaldırmaya çabalamak için ![]() Olgularla ilgili alanda başarılı çalışmalar yapmış olmak, her zaman yobazlıktan kurtarmaz bizi Kimi zaman yobazca tutumlarla da pragmatik açıdan, sonuç getirici bulgular elde edebiliriz Yalan mı? Olgulara bakalım; bilim ve kültür tarihinin olgularına Kafamızdaki ‘yobaz' kavramını irdeleyelim![]() Dikkat edelim! Derim ki, yobazları anlayalım ‘Canım Yobazlarım' deyimini bunun için kullanıyorum Yobazları anlayalım ki, birer gizli yobaz olmayalım ” Ahmet İNAM Kitap Kapak 00 TL
|
|
|
|