![]() |
Siyam Kitabı - Stig Saeterbakken |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Siyam Kitabı - Stig SaeterbakkenSiyam Kitap Özet - Stig Saeterbakken Kitapları - Siyam Kitap Tanıtım - Siyam Kitap Fiyatı - Siyam Ön Okuma Kitap Özet İnsanın bedeni eskir Belleği eskir Ama ya duyguları? Zavallı, zavallı ben ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hayır, hayır, hayır, artık ölüm hakkında daha fazla düşünmemeliyim; doktor, ölüm hakkında kesinlikle çok fazla düşündüğümü söyledi; o, zamanı gelince gelecektir, dedi, sanki bunun bana bir faydası olacakmış gibi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Siyam, yaşlı bir çiftin yıllar ilerledikçe çok farklı bir boyuta taşınan evliliklerini ve âdeta tek bedende birleşen ikili yaşamlarını trajikomik bir anlatımla yansıtıyor ![]() "Stig Sæterbakken yalnızca şunu hak ediyor: Okunmayı!" -Leif Hoghaug- Stavanger Evening Post "Stig Sæterbakken, günümüzün en ilginç Avrupalı yazarlarından birisi ![]() ![]() ![]() -Eurozine- "Mükemmel bir roman ![]() ![]() -Karsten Sand Iversen- Standart ![]() Siyam Stig Saeterbakken Pegasus Yayıncılık Fiyatı : 13,00 TL Mayıs 2011 216 sayfa ISBN: 9786054456369 |
![]() |
![]() |
|