Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
akademik, bilgiler, doğu, genel, kampusu, kuzey, kıbrıs, orta, teknik, üniversitesi

Orta Doğu Teknik Üniversitesi Kuzey Kıbrıs Kampusu Genel Akademik Bilgiler

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Orta Doğu Teknik Üniversitesi Kuzey Kıbrıs Kampusu Genel Akademik Bilgiler

Genel Akademik Bilgiler
Akademik Altyapı
Orta Doğu Teknik Üniversitesi, 50 yıllık birikimini ve tüm olanaklarını ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampusu'nun başarısı için seferber etmiştir ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampusu'nda uygulanan tüm eğitim programları, ODTÜ Senatosu tarafından onaylanmaktadır ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampusu'nda ders veren öğretim üyeleri, ODTÜ Senatosu ve ODTÜ Yönetim Kurulu'nun Ankara yerleşkesi için kabul ettiği standartlarla işe alınan öğretim üyeleridir
Orta Doğu Teknik Üniversitesi, ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampusu'nda verilen eğitimin kalitesini garanti etmekte ve mezunlarına uluslararası düzeyde kabul gören ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampusu diploması vermektedir
İngilizce eğitim verilen ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampusu'nda her yıl açılacak yeni programlarla 2013-2014 akademik yılında 3200 lisans öğrencisinin eğitim görmesi hedeflenmektedir
Akademik Takvim
ODTÜ'de akademik yıl iki yarıyıldan oluşmaktadır Akademik yılın birinci dönemi genellikle eylül ayının son haftasında başlamakta ve ocak ayının ortasında tamamlanmaktadır İkinci dönem, şubat ayının ortasında başlamakta ve haziran ayının ortasında sona ermektedir Üniversitede dönem derslerini içeren yaz okulu da bulunmaktadır

Kaynak : Wikipedia

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com