Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
açar, fen, istanbul, lisesi, yaşar

İstanbul Yaşar Acar Fen Lisesi

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kuruluş
2006

Ülke
Türkiye

Türü
Fen Lisesi

Müdür
Sinan Cansabuncu

Eğitim dili
Türkçe

Yabancı diller
İngilizce, Almanca (2Dil)

Öğrenci sayısı
203

Web sitesi
http://wwwyasaracark12tr

İstanbul Yaşar Acar Fen Lisesi (İYAFL) (Bazen İstanbul Fen Lisesi Beylikdüzü Kampüsü olarak da kullanılır), Türkiye'nin ve İstanbul'un sayılı Fen Liseleri'nden biridir İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinin Kavaklı semtindedir İstanbul'un ve Türkiye'nin en yüksek puanla öğrenci alan okullarından biridir
İstanbul Yaşar Acar Fen Lisesi, 2006 yılında Fen Lisesi Projesi kapsamında hayırsever Yaşar Acar'ın isteği doğrultusunda kuruldu
Her yıl Milli Eğitim Bakanlığının düzenlediği temel eğitimini bitiren öğrencilerin katıldığı SBS (Seviye Belirleme Sınavı) ile öğrenci almaktadır Okulun ana eğitim dili Türkçe, yabancı dili İngilizcedir Ayrıca Tüm okula Almanca Eğitimi de verilmektedir Yüzdelik Dilimi %030-%075 (Taban Ort 480) arası öğrencilere eğitim verir

Kaynak : Wikipedia

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com