Angelina Jolie İlişkileri |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Angelina Jolie İlişkileriİlişkileri Jolie, ilk evliliğini 28 Mart 1996'da Jonny Lee Miller ile gerçekleştirdi Jolie düğününde siyah, deri bir pantolon ve üstüne de eşinin adını kendi kanıyla yazdığı beyaz bir tişört giydi"[43] Evlilik seremonisine yalnızca Jolie'nin annesi ve Miller'ın en yakın arkadaşı katıldı[19] Evlilik üç yılın sonunda sona erdi ve Jolie 1999'da boşandı Boşandıktan sonra Jolie eski eşi hakkında şöyle konuştu: "Jonny ile ilgili yalnızca mutlu anılarım var Biz hala iyi arkadaşız"[37] Jolie ve Brad Pitt 2007 Deauville Amerikan Film Festivali'nde Jolie, 1999'da Pushing Tin filmini yaparken aktör Billy Bob Thornton ile tanıştı ve onunla evlendi Medyada büyük ilgi çeken bir çift oldular Birbirleri hakkındaki sözleri genellikle vahşi ve şehvetliydi **** hayatları hakkında konuşuyorlardı, birbirlerinin kanlarını boyunlarında birer kolyede taşıyorlardı[10] Jolie kocasının kanını niye boynunda taşıdığı sorulduğunda The Boston Globe'a şöyle cevap verdi: "Bazı insanlar büyük bir mücevherin çok güzel olduğunu düşünüyor Ama bana göre kocamın kanı dünyadaki en güzel şey"[19] Jolie ilişkileri devam ederken Billy Bob Thornton hakkındaki düşüncelerini şöyle belirtmişti: "Eğer onla beraber olmaysaydım bu dünyada çok şey yapabileceğimi düşünmüyorum O, bana kendimi bir kadın gibi hissettiriyor"[37] Fakat Jolie'nin bu evliliği de uzun sürmedi ve Jolie 2003'te Billy Bob Thornton'dan boşandı Thornton ilişkilerinin "Angelina dünyayı kurtarmak isterken kendisinin televizyon izlemeyi tercih etmesi yüzünden bittiğini" beyan etti[44] Thornton, yine aynı röportajda, Jolie'nin işi için farklı yerlere gittiğinde kendisinin televizyonda Teletubbies gibi çocuk programları ve spor müsabakalarını izlediğini açıkladı Thornton'ın Jolie'yi aldattığı iddialarına ise: "Onu hiçbir zaman aldatmadım Harika bir ilişkimiz vardı Birlikte olduğumuz süre boyunca birbirimize aşıktık Sadece hayat görüşümüz farklıydı" yanıtını verdi[44] Jolie röportajlarında bi****üel olduğunu açıklamaktan korkmadı Foxfire filminden rol arkadaşı Jenny Shimizu ile cinselliği de kapsayan bir ilişkileri olduğunu da söyledi Jolie, Jenny Shimizu hakkında şöyle konuştu: "Eğer kocamla evlenmeseydim muhtemelen Jenny ile evlenirdim Onu gördüğüm ilk saniyede aşık oldum"[45] Jolie, bi****üelliğiyle ilgili olarak, bir keresinde kendini "bir kadın hayranıyla yatmaktan en çok hoşlanacak ünlü" olarak tanımladı"[46] 2004 yılında Mr & Mrs Smith adlı filmin setinde Brad Pitt ile tanıştı Beraber olduklarına dair dedikodular gün geçtikçe artmasına rağmen o sırada Jennifer Aniston ile evli olan Brad Pitt de yalnız olduğunu söyleyen Angelina Jolie de ilişkiyi yalanladılar Fakat Nisan 2005'te ilk kez bu iddialar bir resimle gösterildi Bunun sonrasında Brad Pitt eşinden ayrıldı ve Angelina Jolie ile beraber olmaya başladı Dünyanın en ilgi çeken çiftine medya "Brangelina" adını taktı Sonrasında ise birbirlerine sette aşık olduklarını itiraf ettiler[47] Kaynak : Wikipedia |
|