|  | Nejat İşler Yönetmen Yorumları |  | 
|  08-20-2012 | #1 | 
| 
Prof. Dr. Sinsi
 |   Nejat İşler Yönetmen YorumlarıYönetmen Yorumları Radoslav Spassov (Çalıntı Gözler) Nejat İşler'le çalışmak nasıldı? Çok yetenekli olmasının yanı sıra Nejat'ın çok hoş bir elektriği de var  Canlandırdığı karakter onun oyunculuğuyla güç ve derinlik kazandı  Çekimlere başladığımızda başka bir yerde işi olmaması büyük şanstı  Emir Kusturica (Kafana Göre Mavi Jeans Reklamı) Nejat İşler çalıştığım ilk Türk oyuncu  İyi bir oyuncuyu gördüğüm an anlarım  Nejat'ı gördüğümde de öyle oldu  Kalitesi, gücü son derece belirgin ve etkileyici  Türk oyuncularla çalışmayı çok isterim  Çünkü kendini yarı Asyalı yarı Avrupalı hissetmenin yarattığı melankolinin ne demek olduğunu çok iyi biliyorum  Bu bakımdan bizimle çok ortak noktanız var  Yıllardan beri Türk kültürünü tanımaya çalışıyorum  Orhan Pamuk'un kitaplarını okuyorum  Bir gün bu kültürün bir parçası olacağıma eminim  Serdar Akar (Barda) Neden Nejat İşler'i seçtiniz? Daha önce çalışmamıştınız birlikte Çalışmamıştık ama yakınlığımız vardı  Nejat iyi bir oyuncu  Bir oyuncunun içinde ne kadar 'yüz' varsa o kadar iyidir ve onda çok yüz var  Bu filmdeki yüz de Nejat'da vardı  Geçenlerde filmi kalabalık bir grupla seyrettik ve özellikle Nejat çok beğenildi  Doğru düşünmüşüz o da doğru düşünmüş  Semih Kaplanoğlu (Yumurta) Filme tamamen kendini bırakabilen, sizin ne istediğinizi yerine getirmeye çalışan, kuralları kalıpları olmayan şahane bir aktör o  Karakterin geçmişinden çok, o anın, şimdinin değerini bilen, kalbi ve aklı ile vücudunu birleştiren, filmin ritmini, temposunu, ilk anda sezmeye çalışan bir aktör   Çağan Irmak (Mustafa Hakkında Her şey) Fiziksel olarak oyuncuları çok zorladığım bir film oldu bu  Nejat yarım saat çıplak ayakla ormanda koşmak zorunda kaldı  Ayakları kesildi, yaralandı  Dayak yedi  Ben bazen kendimden nefret ettim  Ama Nejat hiç gıkını çıkarmadı  Oyuncular zor şeyleri yapmaktan tuhaf bir zevk alıyorlar Fatih Akın (Yaşamın Kıyısında), Nejat İşler'in son yıllardaki performansını çok beğendiğini ve tanışmak için filmde kullandığını dile getirdi  Bu durumun bir tür Cast çalışması olduğunu vurgulayan Akın, sonraki yıllarda bu sanatçıyla başka projelerde birlikte olabileceğini ifade etti  Kaynak : Wikipedia | 
|   | 
|  | 
|  |