![]() |
Ali Şen (Oyuncu) Filmografisi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ali Şen (Oyuncu) FilmografisiFilmografisiYıl Film Rol Notlar 1954 Ahretten Gelen Adam 1960 Yeşil Kurbağalar Dolandırıcılar Şahı 1961 Yedi Günlük Aşk Oy Farfara Farfara Altın Hırsı 1962 Sokak Kızı Şehirdeki Yabancı Şehvet Uçurumu ***** Arkadaşları Ver Elini İstanbul Ne Şeker Şey Hodri Meydan Şeyh Ahmed'in Torunu Neşemizi Bulalım Geçti Buranın Pazarı Battı Balık Kırmızı Karanfiller Yılanların Öcü Kısmetin En Güzeli Gençlik Hülyaları 1963 İkisi de Cesurdu Bir Hizmetçi Kızın Hatıra Defteri Beyaz Güvercin Balıkçı Temel Üç Öfkeli Genç Kendini Arayan Adam Bahçevan Üç Çapkın Gelin Cici Can 1964 Şoförler Kralı Şahane Züğürtler Şu Kızların Elinden Ayvaz Kasap Vurun Kahpeye Plajda Sevişelim Dağların Aslanı Ana Bizi Eversene Kara Şahin Mor Defter Kocaoğlan 1965 Kasımpaşalı Yunus Bey Mirasyedi Şoför Nebahat Bizde Kabahat Onyedinci Yolcu Kardeş Belası Kalbimdeki Serseri Kasımpaşalı Recep Aman Dünya Ne Dar İmiş Tavan Arası Seveceksen Yiğit Sev Beleş Osman Fakir Gencin Romanı Kanunsuzlar Beni Kadınlara Sor Hülya Senede Bir Gün Murat'ın Türküsü Veda Busesi Vahşi Gelin Buzlar Çözülmeden Konyakçı 1966 Göklerdeki Sevgili Düğün Gecesi İbrahim Ethem İlahi Davet Topal Osman Kaderde Birleşenler Her Şafakta Ölürüm Eşrefpaşalı Meyhanenin Gülü Kanun Benim Baybora'nın Oğlu Zalimler Kovboy Ali 1967 Kırbaç Altında Kara Atmaca Demir Kapı Kocadağlı Yolsuz Mehmet Şoför Parçası Karım Beni Aldatırsa Kara Kartal (I) Hacı Bektaş Veli Utanç Kapıları Anadolu Kızı Namus Belası Bir Dağ Masalı Bizansı Titreten Adam Tapılacak Kadın At Hırsızı Banuş Sinekli Bakkal 1968 Yasemin'in Tatlı Aşkı Paydos Muhtar Yakılacak Kitap Dertli Pınar Mezarım Mermerden Olsun Yaşamak Haram Oldu Talihsiz Meryem Habis Ruhlar Affedilmeyen Suç Çöl Kartalı / Şeyh Ahmed Kalbimdeki Yabancı Ayşem Öldürmek Hakkımdır 1969 Seninle Düştüm Dile Beyaz Mendilim Acı İle Karışık Ayşecik'le Ömercik Kadere Boyun Eğdiler Dost Hançeri Sabrın Sonu Şirvan Namus Fedaisi Kaderden Kaçılmaz Allah Aşkı Yarattı Ana Yüreği Yaralı Kalp Dönüşü Olmayan Yol Bir Şarkısın Sen Mezarımı Taştan Oyun 1970 Kara Gözlüm Linç Zindandan Gelen Mektup Sosyete Şakir Müthiş Türk Kanıma Kan İsterim Kadın Satılmaz Ali İle Veli Küçük Hanımın Şoförü Yaralı Ceylan Şoför Nebahat Merhamet Güller Ve Dikenler 1971 Turist Ömer Boğa Güreşçisi Ayşecik Ve Sihirli Cüceler Rüyalar Ülkesinde Vefasız Mavi Boncuk Lassi İntikam Kartalları İşte Deve İşte Hendek Hasret Görünce Kurşunlarım Gençliğin Rüyası Yedi Kocalı Hürmüz On Küçük Şeytan Fakir Aşıkların Romanı Kirli Eller Aşk Uğruna Gönül Hırsızı Keloğlan Ve Yedi Cüceler Dişi Tarzan Korkusuz Kaptan Swing Her Kurşuna Bir Ölü Altın Prens Devler Ülkesinde Güllü Yıl Film Rol Notlar 1972 Zorbanın Aşkı Ver Allahım Ver Kara Doğan Kadın Yapar Kadersizler Estergon Kalesi Dinmeyen Sızı Bitirim Aşkların En Güzeli Katerina 72 Baskın Çapkınlar Şahı / Don Juan 72 Yazık Oldu Ali'ye Irmak Belalılar Şehri Aynı Yolun Yolcusu Yalan Dünya Akma Tuna 1973 Anadolu Ekspresi Bakkal Faik Bitirimler Sosyetede Meyro Zalim Avcı Öksüzler Gönüller Fatihi Yunus Bir Dost Bulamadım *****ım Namusumdur Beklenmeyen Adam Hayat Bayram Olsa Asiye Nasıl Kurtulur? Gelin Yunus Emre Dağ Kanunu Aşkın Zaferi / Aşk ve Vatan 1974 Salak Milyoner Sığıntı Bacım Saymadım Kaç Yıl Oldu Reisin Kızı Gün Akşam Oldu Dövüşe Dövüşe Öldüler Namus Belası Sensiz Yaşanmaz Avşar Beyi Vur Be Ramazan Şirvan Cici Kız Sahipsizler Kasap Kardeşim Kardeş Atını Seven Kovboy 1975 Delisin Hayret 17 Vur Davula Tokmağı *****ım Altı Okka / *****ım Altı Kurşun Sarı Necmiye / İt Adası Baldız Hasan Almaz Basan Alır Şaşkın Damat Deli Yusuf Anahtarı Bendedir 1976 Her Gönülde Bir Aslan Yatar Süt Kardeşler Şeytan Diyor Ki Profesyonel / Kadın Çapkın Olunca Adana Urfa Bankası Şahin Meraklı Köfteci Bu Nasıl Dünya Aşk Dediğin Laftır Bulunmaz Uşak 1977 Sahibini Arayan Madalya Garip Hızlı Giden Yorulur Ava Giden Avlanır Sakar Şakir Güllüşah İle İbo Kör Musa Al Gülüm Ver Gülüm 1978 Son Sabah Köşeyi Dönen Adam Hanımevladı Çaresiz Rasim Dertli Pınar Yüz Numaralı Adam Sütçü Ali Töre İyi Aile Çocuğu Kemal Ve Cemal'in gerçek babası Avanak Apti Petrol Kralları 1979 Üç Tatlı Bela İki Cambaz Gelin Kayası Esmerim Canikom Emekli Başkan Süpermenler Yanmışım Nemrud 1980 Banker Bilo Zübük Sabri Ağa Yarabbim Bağrıyanık Beş Parasız Adam 1981 Üç Kağıtçı Satılmış Ağa Şabancık Mutluluk Haram Oldu Şaka Yapma 1982 Yedi Bela Hüsnü Şıngırdak Şadiye Doktor Civanım Sekiz Sütuna Manşet 1983 Kılıbık Futboliye Çarıklı Milyoner Erkekçe Kahreden Kurşun Tokatçı 1984 Çılgın Arzular Çalsın Sazlar Lodos Zühtü Sevmek Yeniden Doğmak 1985 Keriz Abbas İşler Tıkırında Duyar mısın Feryadımı 1986 İki Milyarlık Bilet Dayak Cennetten Çıkma Ben Milyarder Değilim Hekimoğlu Çalıkuşu Gırgır Hafiye 1987 Kuruluş / Osmancık Sevgi Dünyası Görüş Günü 1988 Sevimli Hırsız Kurt Payı Denizden Gelen Kadın küçüksün Yavrum Dış bağlantılar IMDb'de Ali Şen Sinema Türk'te Ali Şen Tiyatro Portalı Tiyatro Projesi Kaynak : Wikipedia |
![]() |
![]() |
|