Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
akademik, beykent, birimler, üniversitesi

Beykent Üniversitesi Akademik Birimler

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Beykent Üniversitesi Akademik Birimler

Akademik birimler
=== Lisans Bölümleri
Fen-Edebiyat Fakültesi Matematik-Bilgisayar İngiliz Dili ve Edebiyatı Türk Dili ve Edebiyatı Psikoloji Tarih
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme İşletme (Türkçe) Uluslararası İlişkiler Yönetim Bilişim Sistemleri Uluslararası Ticaret İktisat Turizm İşletmeciliği Bankacılık ve Finans Uluslararası Lojistik ve Taşımacılık İktisat(Türkçe)

Mühendislik - Mimarlık Fakültesi Mimarlık İç Mimarlık (BÜÖYS)* Bilgisayar Mühendisliği Kimya Mühendisliği Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği İnşaat Mühendisliği Endüstri Mühendisliği Yazılım Mühendisliği
Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema-TV Sinema-TV (Türkçe) Tekstil ve Moda Tasarımı (BÜÖYS)* Grafik Tasarım (BÜÖYS)* İletişim ve Tasarım (BÜÖYS)* Oyunculuk (Türkçe) (BÜÖYS)* Sahne ve Gösteri Sanatları Yönetimi(Türkçe) (BÜÖYS)* Resim(Türkçe) (BÜÖYS)*
Hukuk Fakültesi
İletişim Fakültesi**
Yabancı Diller Yüksekokulu Mütercim-Tercümanlık (İngilizce) Mütercim-Tercümanlık (Rusça)
Yabancı Diller Hazırlık Birimi
Hazırlık Programları İngilizce Hazırlık Programı Rusça Hazırlık Programı Akademik Dil Destek Programı

Önlisans Programları
Meslek Yüksekokulu Programları
I Öğretim (Gündüz) Bilgisayar Programcılığı Halkla İlişkiler ve Tanıtım Radyo ve TV Programcılığı İşletme Yönetimi Pazarlama Dış Ticaret Lojistik Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Grafik Tasarım Basın ve Yayın Teknolojileri Büro Yönetimi ve Sekreterlik Bankacılık ve Sigortacılık Turist Rehberliği Tekstil Teknolojisi Çocuk Gelişimi Gümrük İşletme Aşçılık Turizm ve Seyahat Hizmetleri Menkul Kıymetler ve Sermaye Piyasaları Restorasyon Emlak ve Emlak Yönetimi Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri Takı ve El Sanatları
II Öğretim (Gece) Bankacılık ve Sigortacılık Menkul Kıymetler ve Sermaye Piyasaları Grafik Tasarım Gümrük İşletme Halkla İlişkiler ve Tanıtım İşletme Yönetimi Pazarlama Radyo ve TV Programcılığı Dış Ticaret Lojistik Büro Yönetimi ve Sekreterlik Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bilgisayar Programcılığı Basım ve Yayın Teknolojileri Tekstil Tasarım

Yüksek Lisans Programları
Sosyal Bilimler Enstitüsü
İşletme Yönetimi Anabilim Dalı (MBA) Hastane ve Sağlık Kurumları Yönetimi İşletme İşletme Yönetimi Pazarlama Yönetim Organizasyon Küresel Pazarlama Halkla İlişkiler ve Reklamcılık İnsan Kaynakları ve Örgütsel Değişim Uluslararası Ekonomi Politik ve İşletmecilik Uluslararası İşletmecilik Tekstil İşletmeciliği ve Pazarlaması Yönetim Bilişim Sistemleri Stratejik İşletme Yönetimi Üretim Yönetimi ve Pazarlama Muhasebe Hastane Hizmetleri Yönetimi Üretim Yönetimi ve Endüstriyel İşletmecilik Sayısal Yöntemler Finansman Turizm İşletmeciliği
Uluslararası İlişkiler Anabilim Dalı(MA) Uluslararası İlişkiler
İngiliz Dili ve Edebiyatı Anabilim Dalı (MA) İngiliz Dili ve Edebiyatı
Sinema-TV Anasanat Dalı (MA) Sinema-TV
İletişim ve Tasarım Anabilim Dalı(MA) İletişim Sanatları ve Tasarımı
Tekstil Tasarımı Anabilim Dalı(MA) Tekstil ve Moda Tasarımı
Fen Bilimleri Enstitüsü
Matematik-Bilgisayar Anabilim Dalı (MSc) Bilgisayar Ağları ve İnternet Teknolojileri Uygulamalı Matematik Bilgi Teknolojileri Karar Analizi ve Strateji Geliştirme
Bilgisayar Mühendisliği Anabilim Dalı (MSc) Bilgisayar Mühendisliği
Mimarlık Anabilim Dalı (MSc) Mimarlık Mimari Tasarım Yapım Teknolojisi Kentsel Tasarım

Doktora Programları
Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Yönetimi
Fen Bilimleri Enstitüsü Mimarlık

Uzaktan Eğitim Merkezi
Önlisans Programları Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama (SAY-1) İşletme (EA-1)
e-MBA Programları İşletme

Kaynak : Wikipedia

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com