Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
beykent, taksim, yerleşkesi, üniversitesi

Beykent Üniversitesi =Taksim Yerleşkesi

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Beykent Üniversitesi =Taksim Yerleşkesi

=Taksim Yerleşkesi
Taksim Sıraselviler Caddesinde 5000 m2 kapalı alana sahip olan Taksim Yerleşkesi, 2004 yılında Eğitim-Öğretime açılmıştır 2006 Mart ayından bu yana Yerleşkede Sosyal Bilimler Enstitüsü ; İşletme Yönetimi Anabilim Dalı (MBA) Hastane ve Sağlık Kurumları Yönetimi, İşletme, İşletme Yönetimi, Pazarlama, Yönetim Organizasyon, Küresel Pazarlama, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık, İnsan Kaynakları ve Örgütsel Değişim, Uluslararası Ekonomi Politik ve İşletmecilik, Uluslararası İşletmecilik, Tekstil İşletmeciliği ve Pazarlaması, Yönetim Bilişim Sistemleri, Stratejik İşletme Yönetimi, Üretim Yönetimi ve Pazarlama, Muhasebe, Hastane Hizmetleri Yönetimi, Üretim Yönetimi ve Endüstriyel İşletmecilik, Sayısal Yöntemler, Finansman, Turizm İşletmeciliği
Uluslararası İlişkiler Anabilim Dalı(MA) Uluslararası İlişkiler
İngiliz Dili ve Edebiyatı Anabilim Dalı (MA) İngiliz Dili ve Edebiyatı
Sinema-TV Anasanat Dalı (MA) Sinema-TV
İletişim ve Tasarım Anabilim Dalı(MA) İletişim Sanatları ve Tasarımı
Tekstil Tasarımı Anabilim Dalı(MA) Tekstil ve Moda Tasarımı
Fen Bilimleri Enstitüsü; Matematik-Bilgisayar Anabilim Dalı (MSc) Bilgisayar Ağları ve İnternet Teknolojileri, Uygulamalı Matematik, Bilgi Teknolojileri, Karar Analizi ve Strateji Geliştirme
Bilgisayar Mühendisliği Anabilim Dalı (MSc) Bilgisayar Mühendisliği
Mimarlık Anabilim Dalı (MSc) Mimarlık, Mimari Tasarım, Yapım Teknolojisi, Kentsel Tasarım
Hukuk Fakültesi
Doktora Programları ; Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Yönetimi
Fen Bilimleri Enstitüsü Mimarlık 2008-2009 eğitim yılı itibari ile Hukuk fakültesi de Taksim kampüsü çatısı altında bulunmaktadır
Şişli Ayazağa Yerleşkesi (Merkez)
Üniversitenin İstanbul ili Şişli ilçesi sınırları içerisinde yer alan 8000 öğrenci kapasiteli Yerleşke, 2005-2006 Eğitim Öğretim yılında açılmıştır Derslikleri, kütüphanesi, sanat merkezi, konferans salonları, laboratuvarları, atölyeleri, stüdyoları ve aktivite alanları bulunmaktadır Yerleşke de Fen-Edebiyat Fakültesi Matematik-Bilgisayar, İngiliz Dili ve Edebiyatı, Türk Dili ve Edebiyatı, Psikoloji ,Tarih
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme, İşletme Türkçe, Uluslararası İlişkiler, Yönetim Bilişim Sistemleri, Uluslararası Ticaret, İktisat, Turizm İşletmeciliği, Bankacılık ve Finans, Uluslararası Lojistik ve Taşımacılık, İktisat (Türkçe)
Mühendislik - Mimarlık Fakültesi Mimarlık, İç Mimarlık (BÜÖYS)*, Bilgisayar Mühendisliği, Kimya Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, İnşaat Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği
Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema-TV ,Sinema-TV (Türkçe), Tekstil ve Moda Tasarımı (BÜÖYS)*, Grafik Tasarım (BÜÖYS)*, İletişim ve Tasarım (BÜÖYS)*, Oyunculuk (Türkçe) (BÜÖYS)*, Sahne ve Gösteri Sanatları Yönetimi (Türkçe) (BÜÖYS)*,Resim(Türkçe) (BÜÖYS)*
Yabancı Diller Yüksekokulu Mütercim-Tercümanlık (İngilizce), Mütercim-Tercümanlık (Rusça)
Yabancı Diller Hazırlık Birimi İngilizce Hazırlık Programı, Rusça Hazırlık Programı Ayrıca Hepsi Bir ve Adanalı adlı dizinin büyük bir kısımı bu kampüste çekilmektedir

Kaynak : Wikipedia

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com