![]() |
İbrahim Sadri Şiirler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İbrahim Sadri ŞiirlerŞiirler Abuzer Adam Gibi Adın Batsın Afgan Destanı Aldırma Reis Ali Munzur Anlımızın Çatı Aney Anne Ant Aşk Aşk Pazara Düştü Bekir Nihat Semahat Ben Aşkı Üveyikten Satın Aldım Ben Sana Nasıl Küseyim Beni Kavgada Gör Ben Sana Mecburum Bırakıp Gittiğin Kadarız Bir Adın Kalmalı Bir Hilal Uğruna Bir Kedi İçin Vals Bir Oğlun Oldu Bir Şey Söyle Bir Yastıkta Bizim De Yaşadığımız Buyur Usta Çayır Çimen Çileler Çok Yaşa Pepsi Daralan Vakitler Devran Diyarbakır Türküsü Dünya Elimin Altında Dünya Ellerimizin Büyük Boşluğu Erzurum Eylül Yağmuru Gel Gör Beni Aşk Neyledi Geriye Dönen Adam Göç Gönül Yıkılması Gözlerin Cennetim Hanı Yağma Hayrettin Mohikan Haziran Ihlamurlar Çiçek Açtığı Zaman İstanbul'a Kar Yağıyordu Kaldırımlar Kimlik Kartı Kırık Hava Kırmızı Araba Kuş Hatıraları Masal Mehmetcik Memik Memleket Merhaba Mihriban Münih Treni Namın Yürüsün Nan Gibi Nerdesin Oku On Yedi Yaşım Öylesine Sevmek Paramız Yoksa da Haysiyetimiz var Sabri Abi Semah Seni Bir Aşk Sarıyor Sensiz Kalan Bu Şehir Serencam Sesler Ve Sokaklar Sevda Sokağı Seyreyle Gönül Siyah Kazak Siyah Gözlerine Beni De Götür Sonbahar Şimdi Dağlara Kar Yağar Şişelere Mandal Tarih Hatırlatma Tezi Taş Gazeli Vur Bitsin Yağmur Yağmur Tanesi Yakarış Yalan Yok İsmail Yol Yüz Yüze Kaynak : Wikipedia |
![]() |
![]() |
|