|
|
Konu Araçları |
boğaziçi, eğitim, enstitüler, lisansüstü, veren, üniversitesi |
Boğaziçi Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Veren Enstitüler |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Boğaziçi Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Veren EnstitülerLisansüstü eğitim veren enstitüler Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Enstitüsü Biyo-Medikal Mühendisliği Enstitüsü Çevre Bilimleri Enstitüsü Fen Bilimleri Enstitüsü Bilgisayar Mühendisliği (MS, PhD) Elektrik- Elektronik Mühendisliği (MS, PhD) Endüstri Mühendisliği (MS, PhD) Finans Mühendisliği (MS) Fizik (MS, PhD) Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Yüksek Lisans Anabilim Dalı (MS) İnşaat Mühendisliği (MS, PhD) Kimya (MS, PhD) Kimya Mühendisliği (MS, PhD) Makina Mühendisliği (MS, PhD) Matematik (MS, PhD) Moleküler Biyoloji ve Genetik (MS, PhD) Mühendislik ve Teknoloji Yönetimi (MS) Nükleer Mühendislik (MS, PhD) Ortaöğretim Fen ve Matematik Alanları Eğitimi (MS, PhD) Otomotiv Mühendisliği Yüksek Lisans Programı Sistem ve Kontrol Mühendisliği (MS) Tıbbi Sistemler ve Bilişim Tezsiz Yüksek Lisans Programı (MS) Yazılım Mühendisliği Tezsiz Yüksek Lisans Programı (MS) Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Deprem Mühendisliği Jeodezi Jeofizik Sosyal Bilimler Enstitüsü Avrupa Çalışmaları (MA) Bilişsel Bilim (MA) Çeviribilim (PhD ) Dilbilim (MA,PhD) Eğitim Bilimleri (MA, Ph D) Eleştiri ve Kültür Araştırmaları (MA) Ekonomi ve Finans Tezsiz Yüksek Lisans Programı (MA) Executive MBA Programı- Işletme Bölümü Felsefe (MA) İktisat (MA, PhD) İngiliz Dili ve Edebiyatı (MA,PhD) İşletme (MA,Ph D) İşletme Bilişim Sistemleri Programı (MA) Konferans Çevirmenliği Tezsiz Yüksek Lisans Programı (MA) Psikoloji (MA) Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler (MA, PhD) Sosyoloji (MA) Tarih (MA, PhD) Türk Dili ve Edebiyatı (MA, PhD) Yabancı Diller Eğitimi (MA, PhD) Yazılı Çeviri Yüksek Lisans Programı (MA) Yönetim Bilişim Sistemleri (MA) Otelcilik Meslek Yüksek Okulu Turizm İşletmeciliği İÖ (İkinci öğretim) Kaynak : Wikipedia |
|