Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gittim

Gittim...

Eski 03-28-2007   #1
RaHaTSiZ

Gittim...

Sana yazılan mektupların, hayal kırıklığı vardı suratlarındaUtandım onları bu halde görünceBaşımı eğdim, usulca arkamı dönüp gittim

Hayal meyal hatırlıyorum arkamdan seslendikleriniBeni kaybetmek istemedikleriniBiliyorum, senden çok daha onurluydu sahiplenmediğin mektublarınAma…Ama ben layık değildim ne senin kaybına, ne mektupların sahiplenmesineBen…Ben sadece yazdım işteSonra çekip gittim sana tapan putperest duyguların diyarından

Şimdiyse yeni bir diyardayım, tanrısız kelimelerin sensiz yataklarında

Sensiz diyorum ya gerçektende sensiz işteBak kelimeler tanımıyor bile seni ve hatta hiç biri mektup isimli bir ülkede yaşamamışÖyleeeee bakıyorlar suratımaMerakla, saygıyla ve hala senin tanıyamadığın onurlarıylaGülümsüyorum…Etrafımda toplanıyor bir çoğu, bir çoğu ayyaş ki devriliyor aralardaBir kaçını tanır gibiyim sankiEvet evet tanıyorum işte bazılarını ama onlar hatırlar mı seni, bilmiyorumBak şu soldan ikincisinin adı ŞarapOnun hemen arkasındaki de Kızıl

hmm dur bakayım şu sağdan baştaki de MelankoliAaaaa bak bu da Çelişki işteYine karışmış aralarınaHıh…Ne garip, her biri büyüttüğüm sen gibiydin oysaŞimdiyse ne seni hatırlıyorlar ne beniNankör’de buralarda olsa gerek!

Neyse işte , dedim ya gittim diye…Bak seni tanımayan yeni geleceklerim var artık Sensiz kelimeler…

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 03-28-2007   #2
puslu

eline sağlık rahatsız çok güzel etkileyici bir şiir
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 03-28-2007   #3
Gözyaşı

eline sağlık rahatsız çok anlamlı

Eski 03-28-2007   #4
mate

çok güzel toprakım teşekkürler
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com