![]() |
Bu Aşk Basit Olsaydı... |
![]() |
![]() |
#1 |
angelesdream
|
Bu Aşk Basit Olsaydı...ne kadarda zor "geri dön" diyebilmek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sonunda bitti ![]() ![]() ![]() ![]() en kolay yol buydu ![]() ![]() ![]() ![]() ihanetinle sarsıldı bedenim ![]() ![]() ![]() "seni seviyorum" demelerinin arkasında bile başka bir yürek varmış oysa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() adam gibi adam sandım ya seni ![]() ![]() adamlık bekledim ![]() ![]() oysa bilemedim korkaklığını ![]() ![]() ![]() tek bir sözün bağlardı beni sana ![]() ![]() sen kendinle savaşırken bile seviyordum seni ![]() ![]() ![]() bir başkasını sevdiğinde bile ![]() ![]() ![]() ve bunu bile bile ![]() ![]() ![]() sonunda bitti ![]() ![]() ![]() artık ne kendimi kandırıyorum beni seviyor diye nede yalan söylüyorum dostlarıma ![]() ![]() "beni çok mutlu ediyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bu yalanı okadar çok söyledimki ![]() ![]() ![]() sen o sırada bir başkasını severken ![]() ![]() ![]() ve ben bunu bilirken ![]() ![]() ![]() nedersen de bana ![]() ![]() ![]() seni kaybetmemek için kendime bile yalan söylerken, nedersen de ![]() ![]() ![]() susmaların zamanı şimdi ![]() ![]() ![]() odam soğuk,odam karanlık ![]() ![]() duvarlarda iki yüz görüyorum artık ![]() ![]() ![]() sen ve ortağım ![]() ![]() ![]() ben neredeyim cancazım ![]() ![]() ![]() yüreğinin derinliklerinde mi yoksa? seviyormusun beni hala? bak nekadar kolay kendime yalan söylemek ![]() ![]() ![]() ihanetin sarsıldı bedenim ![]() ![]() acıdı yüreğim ![]() ![]() bu aşk basit bir aşk olsaydı kabullenirdim gitmeni ![]() ![]() ama basit olmadığı için senin saçının bir tek telini bile bir başkasıyla paylaşamam ![]() ![]() yolları ayrı olanlar birbirlerine danışmazlarmış ![]() ![]() o zaman bana sormadan git sende ![]() ![]() ama unutma; herzaman herşeyim oldun ![]() ![]() ![]() beni sevmenin bukadar zor olduğunu bildiğim halde ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Gözyaşı
|
![]() hariki bi şiir çok anlamlı güzel bir paylaşım olmuş teşekkürler angelesdream
|