![]() |
Öğretim Yönetim Sistemleri Öys Araçları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Öğretim Yönetim Sistemleri Öys AraçlarıÖYS Araçları Ders Araçları Ders Planı Dersin kapsadığı tüm konu ve etkinliklerin öğrencilerle paylaşılması için geliştirilmiştir ![]() Ders İçerikleri Arka planında basit HTML yapisi kullanılarak, HTML bilgisi gerektirmeden sistemin üzerinde doğrudan ders içeriği geliştirmesine olanak sağlayan bu araç grafik, animasyon,metin, ses ve video dosyalarının sistemde ögrencilerle paylaşimini sağlamaktadır ![]() Kaynaklar Öğrencilerin ders kaynaklarina ve dersle ilgili basılı ya da İnternet üzerindeki ek kaynaklara hızlı erişimini sağlayan araçtır ![]() Öğrenci Listesi Tüm öğrencilerin ad, soyad ve e-posta adres bilgilerinin listelendiği aractir ![]() Takvim Kullanıcının sistemle olan tüm etkilesimini kaydını tutan araçtır ![]() ![]() İletişim Araçları Kişisel Mesaj Eğitmen-öğrenci, öğrenci-öğrenci,öğrenci-grup ve eğitmen-grup etkileşimini sağlayan sistem ici e-posta sistemidir ![]() Forum Ders ile ilgili tüm kavram, konu ve bilgilerin zaman siniri olmadan tartışılmasina olanak saglayan ayrıca eğitmen veya öğrenciler tarafından yülenen dosyaların paylaşımına olanak sağlayan bir araçtır ![]() Duyurular Sınıf genelindeki haber, ders veya etkinliklerin duyurularını saglayan araçtır ![]() ![]() Kaynak : Wikipedia |
![]() |
![]() |
|