Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
araçları, sistemleri, yönetim, öğretim, öys

Öğretim Yönetim Sistemleri Öys Araçları

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Öğretim Yönetim Sistemleri Öys Araçları

ÖYS Araçları

Ders Araçları

Ders Planı

Dersin kapsadığı tüm konu ve etkinliklerin öğrencilerle paylaşılması için geliştirilmiştir

Ders İçerikleri

Arka planında basit HTML yapisi kullanılarak, HTML bilgisi gerektirmeden sistemin üzerinde doğrudan ders içeriği geliştirmesine olanak sağlayan bu araç grafik, animasyon,metin, ses ve video dosyalarının sistemde ögrencilerle paylaşimini sağlamaktadır

Kaynaklar

Öğrencilerin ders kaynaklarina ve dersle ilgili basılı ya da İnternet üzerindeki ek kaynaklara hızlı erişimini sağlayan araçtır

Öğrenci Listesi

Tüm öğrencilerin ad, soyad ve e-posta adres bilgilerinin listelendiği aractir

Takvim

Kullanıcının sistemle olan tüm etkilesimini kaydını tutan araçtır Öğrencinin ders içeriğinin nekadarini tamamladığı, tartışma odalarındaki tüm mesajları ve ödevlerdeki başarıları gibi bilgileri eğitmen ve öğrenciye göstermektedir

İletişim Araçları

Kişisel Mesaj

Eğitmen-öğrenci, öğrenci-öğrenci,öğrenci-grup ve eğitmen-grup etkileşimini sağlayan sistem ici e-posta sistemidir

Forum

Ders ile ilgili tüm kavram, konu ve bilgilerin zaman siniri olmadan tartışılmasina olanak saglayan ayrıca eğitmen veya öğrenciler tarafından yülenen dosyaların paylaşımına olanak sağlayan bir araçtır

Duyurular

Sınıf genelindeki haber, ders veya etkinliklerin duyurularını saglayan araçtırBu masajlar kişisel değil, sınıf genelinde iletişim için kullanılan mesajlardır

Kaynak : Wikipedia

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com