Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ankara, fakültesi, hizmetler, iletişim, kültürel, sosyal, sportif, üniversitesi, yönelik, öğrencilere

Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğrencilere Yönelik Sportif, Kültürel Ve Sosyal Hizmetler

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğrencilere Yönelik Sportif, Kültürel Ve Sosyal Hizmetler

Öğrencilere Yönelik Sportif, Kültürel Ve Sosyal Hizmetler
Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi, hem eğitim alanının özgünlüğü, hem de eğitim anlayışının gerekleri itibariyle öğrencilerinin farklı alanlara ilgi duymasını teşvik eden bir anlayışa sahiptir Bu doğrultuda, Ankara Üniversitesi Rektörlüğü'ne bağlı birim ve kurumlarca sağlanan sportif, kültürel ve sosyal hizmetlerin yanı sıra, bizzat fakülte içinde özel olanaklar da yaratılmaktadır Öğrenciler gerek eğitim programı kapsamındaki alanlarda, gerekse tamamen kendi özel ilgi ve becerilerine dönük alanlarda topluluk ve kulüp yapılanması oluşturmakta, Fakülte Yönetim Kurulu tarafından atanan danışman öğretim elemanının gözetiminde faaliyette bulunmaktadırlar Bu yapılanmalar arasında geçmişi 10 yılı aşanlar bulunduğu gibi yeni öğretim yılında kurulan topluluklar da vardır
Topluluklar

Kısa Film ve Belgesel Kulübü
Sinema Topluluğu
İLEFOK Fotoğraf Topluluğu
Radyo Topluluğu
Atatürkçü Düşünce Topluluğu
Cebeci Yerleşkesi Çevre Topluluğu
Reklam Atölyesi

Kaynak : Wikipedia

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com