![]() |
Sonu İyi Biterse Konu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sonu İyi Biterse KonuKonu Helena asiller sınıfına ait olmayan bir ailenin çok güzel bir kızıdır ve Roussillon Kontesi'nin aile şatosunda nedime olarak hizmet yapmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Evlenmeye zorlanan çift nikahtan hemen sonra birbirinden ayrılırlar ![]() ![]() Eğer yüzüğümü hiç çıkarılamayacak şekilde parmağına takabilirsen ve karnında benim tarafımdan konulmuş ve benim baba olacağım bir çocuk taşıdığın zaman beni kocam diye cağırabilirsin ![]() Bertram bu şartların gerçekleşmelerinin imkansız olduğuna inanmıştır ![]() ![]() Savaş cephesinde ise genç asılzadeler Bertram'i hiçbir ise yaramayan arkadaşı Parolles'in bir korkak kişi olduğuna inandırmaya çalışmaktadırlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tembel ahmak bir çocuktur ve her ne olursa olsun cinsel olarak çok azgındır diye nitelendirir ![]() ![]() Bu arada Helena Bertram'ın çok hoşlandığı bir genç kız olan Diane ile görüşüp planını gerçekleştirmek için onun yardımını ister ![]() denize oltayla yem at ve balık yanılıp yemi yutup ucundaki kancaya takılınca; çek al şeklinde bir tuzak uygularlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaynak : Wikipedia |
![]() |
![]() |
|