![]() |
Golden Beach Family Suit Bilgileri Ve Resimleri Didim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Golden Beach Family Suit Bilgileri Ve Resimleri DidimGolden Beach Family Suit - Alternatif Tatilin Adı Didim İmbat Koyunda, Denize 50 mt ![]() ![]() ![]() ![]() Özel Plaj ![]() Genel Özellikler 2 adet açık yüzme havuzu, 2 adet çocuk havuzu, Oyun odası, Otopark, Çocuk oyun alanı, Masa tenisi, Bilardo, Plaj voleybolu, Soft animasyon, Restaurant, Lobby bar, Havuz bar, Plaj bar Kaydıraklı Havuz Animasyon ![]() Ücretsiz Aktiviteler Şezlong, Şemsiye, Çocuk oyun alanı, Plaj bar(soft içecekler), Ücretli Aktiviteler Doktor, Market, Kiralık kasa, Çamaşır servisi, Araç kiralama, Taze sıkılmış meyve suları, Yabancı içkiler ![]() ![]() Oda Özellikleri Tesiste toplam 100 villa bulunmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() Aile Odası Yeme - İçme Herşey Dahil(10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Herşey Dahil Aile ve Çocuk Çocuk havuzu, Çocuk oyun alanı, Çocuk animasyonu ![]() Özel Not ve Açıklamalar Evcil hayvan kabul edilmemektedir ![]() Ulaşım ve Transfer Tesise Otobüs İle Ulaşım Hizmeti Vardır ![]() Golden Beach Family Suit - Didim - golden beach family suit |
![]() |
![]() |
|