Pino Resort Bilgileri Ve Resimleri Didim |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Pino Resort Bilgileri Ve Resimleri DidimPino Resort - Alternatif Tatilin Adı Didim Akbük Mevkii, Şehir merkezine 10 km, Bodrum-Milas havaalanına 90 km mesafededir Denize 50 mt mesafededir![]() ![]() Genel Özellikler Açık yüzme havuzu, Çocuk havuzu, Açık disko, Çocuk oyun alanı, Soft animasyon, Restaurant, A'la carte restaurant, Havuz bar, Otoapark ![]() Ücretsiz Aktiviteler Otopark, Ücretli Aktiviteler Yabancı içkiler, Taze sıkılmış meyve suları, A'la carte restaurant, Dalış okulu, Doktor, Market, Kasa, Çamaşır yıkama ![]() Oda Özellikleri Tesiste 72 oda bulunmaktadır Odalar 2 oda 1 salondan oluşmaktadır Odalarda; Banyo, Wc, Televizyon, Minibar, Balkon, Klima bulunmaktadır Odalar deniz ve bahçe manzaralıdır![]() Aile Odası Yeme - İçme Herşey Dahil(10 00-23 00), Kahvaltı(08 00-10 00), Öğle yemeği(13 00-14 30), Akşam yemeği(19 00-21 00), Snack saati(16 00-17 00), Çay saati(16 00-17 00), 10 00-23 00 saatleri arası yerli alkollü ve alkolsüz içecekler ücretsizdir![]() Herşey Dahil Aile ve Çocuk Çocuk havuzu, Çocuk oyun alanı, ![]() Özel Not ve Açıklamalar Evcil hayvan kabul edilmemektedir ![]() Erken Rezervasyon Oteli Ulaşım ve Transfer Tesise Otobüs İle Ulaşım Hizmeti Vardır ![]() Pino Resort - Didim - pino resort |
|
|
|