Hiç Böyle Evlenme Teklifi Duydunuz Mu? |
|
|
#1 |
|
brave83
|
Hiç Böyle Evlenme Teklifi Duydunuz Mu?Erkek: 'Seninle çıkmaktan bıktım Artık buna bir son verelim ' Kadın: 'Ayrılmak istediğini hiç fark ettirmemiştin, şaşırdım! ' Erkek: 'Seninle olan herşey çok güzeldi ve hep öyle kalacak ' Kadın: 'Gitmek istiyorsan; elimden hiç bir şey gelmez Nerede yanlış yaptım acaba, sorun neydi? Erkek: 'Sorun herkesin kendince bir dünyası ve yaşantısının olmasıydı ' Kadın: 'Bu her insanda aynıdır zaten Ayrı uğraşlar ayrı zevkler ayrı evler ' Erkek: 'Neden de bu zaten Ayrı evler ' Kadın: 'Biraz açar mısın? Anlayamadım' Erkek: 'Ayrı evlerde yaşıyoruz bunu kast ettim ' Kadın: 'Ehhhhhhh yani olması gereken bu ' Erkek: 'Hayır olması gereken bu değil ![]() Kadın: 'Saçmalıyorsun ailemi bırakıp yanına taşınamam ya! Hangi ülkede yaşadığımızın farkında mısın? Erkek: 'Elbette farkındayım Yanıma taşınmanı istiyor olmam normal![]() Kadın: 'Haklısın yanında olmamı istemen doğal ancak dediğin gibi sanırım ayrılmalıyız Seninle aynıçatı altında bulunamam ' Erkek: 'Beni hayel kırıklığına uğrattın Aynı evi paylaşmak istemeyeceğin aklımdan geçmemişti![]() Kadın: 'Gitmeliyim geciktim Evde işlerim var Merak ederler![]() Erkek: 'Konuyu değiştirmekte üstüne yok Kadın: 'Peki ayrılma kararına saygı duyuyorum ![]() Erkek: 'Öyle birşey dediğimi hatırlamıyorum ![]() Kadın: 'Bugün aklın başında mı? Buluştuğumuz andan beri ayrılıktan bahsediyorsun Kabül etmeyeceğimönerilerden konuşuyorsun ![]() Erkek: 'Hayatım aynı evi paylaşmak istediğimden ne anladın sen ALLAH aşkına ' Kadın: 'Aklım karıştı Şeyyyyyyy beeeeeeeeeennnnnnnn ' Erkek: 'Her sabah yanımda uyanır mısın ![]() Kadın: 'Olmaz demiştim sanırım sana Kırıcı oluyorsun![]() Erkek: 'Öffffffff yaaaaaaaaaaaaaa ![]() ![]() Ne kadar da zormuş bunları konuşmak![]() Kadın: 'Tamam daha anlayışlı insanı bul Mutlu olursun ' Erkek: 'Ne çok konuşuyorsun ![]() Kadın: 'Demek çenem düşük öyle mi? Erkek: 'Ya bir sus ya hem dırdırcı hem de anlayışsızsın ![]() Kadın: 'Bunları söylemek için yıllardır neden bekledin Sıkıntın başladığında ayrılalım diyebilirdin![]() Erkek: 'Saçmalama ya anlayışsızsın Evlenelim diyordum bir türlü susmadın ki söyleyeyim![]() Kadın: 'Ne, ne, ne? Aman Allah' ım |
|
|
|
#5 |
|
tatia27
|
uzatmasa başta iyi gitmiş ama erkek uzatmış bence aynı evden sonra sölemeliydi ![]() ![]() ![]() tşklr
|
#6 |
|
RaHaTSiZ
|
~~ahahh ßenCe cok iyi ßi yontem Konusmayı ßiLen ßiri ZEkasını da kuLLanarak ßu seKiLde yada ßuna ßenZer ßi SEKiLde daha GuzeL haLe qetireßiLir ßu TaTLı oLAyı PayLAsımın icin TEsekkurLEr qüzeLmis :)~~
|
|
|
|