Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Ülke & Şehirler > Türkiye

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
inci, otel or adana

İnci Otel/Adana

Eski 08-19-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

İnci Otel/Adana



Otel'in 9 suit odası ve toplamda 89 oda, 185 yatak kapasitesi olup, Otel odaları şehir manzaralıdır Adana İnci Otel'in Oda Detayları; Direk telefon, minibar, uydu tv, cine 5, split klima, küvet ve banyo, saç kurutma makinası bulunmaktadır İnci Otel'in Genel Özellikleri, Kuaför salonu, 24 saat oda servisi, kapalı otopark, Türk hamamı, buhar odası, sauna, masaj, fitness salonu Otel İnci'de Yeme İçme, Amerikan bar, disko bar ve 1 restorantı ile Dünya mutfağı lezzetleri sunulmaktadır İnci Otel'de Toplantı ve Kongre; Tüm seminer, konferans, toplantı, kongre ve organizasyonlarını için donatılmış, toplam 1920 kişi kapasiteli 6 salonu bulunmaktadır En yüksek kapasiteli salonu 650 kişiliktir

Adres : Kurukopru Meydani Kurtulus Cad No:6 / Merkez / Adana

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.