![]() |
Bekler Köyü Merkez Kars |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bekler Köyü Merkez KarsBekler Köyü Merkez - Bekler Köyü Hakkında - Bekler Köyü Tanıtımı -Bekler Köyü Resimleri İlçe: MERKEZ - İl: KARS Köy Muhtarı: Muhtarlık Erişim Bilgileri:Bilgi Yok Demografik Bilgiler: Nüfusu: 2000/125 1997/144 İle Uzaklığı: 41 km İlçeye Uzaklığı: 41 km Rakım: m Kars Bilgiler Nüfus 125 (2000) Koordinatlar Posta Kodu 36 ![]() ![]() ![]() Alan Kodu 0474 Yönetim Coğrafi Bölge Doğu Anadolu Bölgesi İl Kars Web Sitesi Bekler, Kars ilinin Merkez ilçesine bağlı bir köydür ![]() Tarihi Köy halkı Azerbaycan'dan Gelmedir ![]() Kültür [değiştir] Köy halkı Türk Örf ve adetlerine göre kendi yaşayış biçimini oluşturmuştur ![]() ![]() Coğrafya Kars il merkezine 51km uzaklıktadır ![]() İklim Köyün iklimi, Karasal iklimi etki alanı içerisindedir ![]() Nüfus Yıllara göre köy nüfus verileri 2000 125 1997 144 Ekonomi Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır ![]() Muhtarlık Yerleşim yerinin köy tüzel kişiliği alması ile birlikte köyün tüzel kişiliğini temsil etmesi için köy muhtarlık seçimleri de yapılmaktadır ![]() Altyapı bilgileri Köyde ilköğretim okulu vardır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sağlık Evi Var / Faal Değil Sağlık Ocağı Yok İlköğretim Okulu Yok Taşımalı Eğitim Yapılıyor PTT Şubesi Yok PTT Acentası Var Su Şebekesi Yok Kanalizasyon Yok Kaynak : Vikipedi, özgür ansiklopedi Kaynak : Yerel Net Köyünüze Ait Bilgi ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|