![]() |
Karlı Köyü Hakkında Bilgi Tortum Erzurum |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Karlı Köyü Hakkında Bilgi Tortum ErzurumErzurum İli Köyleri -Karlı Köyü Tortum - Karlı Köyü Hakkında Bilgiler - Karlı Köyü Resimleri Erzurum Bilgiler Nüfus 165 (2000) Koordinatlar Posta Kodu 25430 Alan Kodu 0442 Yönetim Coğrafi Bölge Doğu karadeniz Bölgesi İl Erzurum İlçe Tortum Karlı, Erzurum ilinin Tortum ilçesine bağlı bir köydür ![]() Tarihi köyün eski adı norşen köyüdür ![]() ![]() Coğrafya Erzurum iline 84 km, Tortum ilçesine 32 km uzaklıktadır ![]() İklim Köyün iklimi, karasal iklimi etki alanı içerisindedir ![]() Nüfus Yıllara göre köy nüfus verileri 2007 2000 165 1997 160 Ekonom Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır ![]() Muhtarlık Yerleşim yerinin köy tüzel kişiliği alması ile birlikte köyün tüzel kişiliğini temsil etmesi için köy muhtarlık seçimleri de yapılmaktadır ![]() Seçildikleri yıllara göre köy muhtarları: 2009 - MUSTAFA ÖZDEMİR buyuk bır oy çogunluguyla muhtarlıgı almıştır ![]() Altyapı bilgileri Köyde ilköğretim okulu vardır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaynak : Vikipedi, özgür ansiklopedi Kaynak : Yerel Net Köyünüze Ait Bilgi ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|