Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
benim ailem, kursu, pazaryerinde

Pazaryeri'nde "Benim Ailem " Kursu

Eski 03-27-2007   #1
angelesdream

Bilecik'e Bağlı Pazaryeri İlçesinde, Halk Eğitimi Merkezi'nce Açılan "Benim Ailem" Kursu İlgi Görüyor

Kurs, 0 - 6 yaş arasında çocuğu olan ve okul öncesi eğitimden yararlanamayan çocukların ailelerini, anneleri ya da bakıcılarının aracılığı ile desteklemeyi hedefliyor Annelerin haftada yarım gün katıldığı toplam 360 saatlik kurs teorik ve uygulamalı olmak üzere iki bölümden oluşuyor Pazaryeri'nde iki ayrı kurs halinde devam eden "Benim Ailem" kursuna toplam 28 anne devam ediyor ve kursun usta öğreticiliğini Zeynep Karasu yapıyor Teorik bölüm; anne ve babayı çocuk büyütmede güçlendirecek iletişim, gelişim, bakım ve beslenme gibi birbirini takip eden konuları içeren 18 farklı oturumdan oluşuyor Oturumların 16'sı annelerle, 2'si ise babalarla yapılmak üzere düzenlendi Her bir oturum, haftada bir gün ortalama 2 saat olarak yapılıyor Bu oturumlarda annelerin kursa başladıktan ve evde çocuklarıyla ilgili yaptıkları uygulamalarla ilgili gözlemleri ve sıkıntıları dinlenip, hep birlikte çare aranıyor Uygulamalı bölümde ise ev ziyaretleri yapılıyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com